GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραζιλία-Ισπανία: Παίξε Στοίχημα στον Τελικό!

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, τα φαβορί επικράτησαν και ο τελικός του κυπέλλου συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Βραζιλία και Ισπανία είναι γεγ...

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, τα φαβορί επικράτησαν και ο τελικός του κυπέλλου συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Βραζιλία και Ισπανία είναι γεγονός!



Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό και οι 2 ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους για την νίκη, σε ένα ματς που ίσως να είναι προάγγελος του τελικού του Μουντιάλ που θα γίνει το καλοκαίρι του 2014 στη Βραζιλία.

Επειδή ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ισπανία είναι να έχεις ποντάρεις στο παιχνίδι, συγκεντρώσαμε με τη βοήθεια του τμήματος στοιχημάτων της Unibet πληροφορίες και στατιστικά που ξεχωρίζουν από τις επιδόσεις των 2 ομάδων:

Βραζιλία και Ισπανία έχουν παίξει μόλις 5 παιχνίδια στο παρελθόν με το σκόρ στις νίκες να είναι 3-1 υπέρ της Σελεσάο ενώ 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι 2 ομάδες ήταν το 1986.



Και οι 2 ομάδες είναι αήττητες από το 2010. Οι Ισπανοί έχουν δώσει 29 παιχνίδια μετά την ήττα από την Ελβετία στο μουντιάλ της Ν. Αφρικής (24 νίκες – 5 ισοπαλίες), ενώ οι Βραζιλιάνοι μετά την ήττα από την Ολλανδία (2/7/2010) έχουν 5 νίκες και 3 ισοπαλίες σε επίσημους, μη φιλικούς αγώνες (3.30 δίνει το X στη Unibet).

Στο κύπελλο συνομοσπονδιών η Σελεσάο έχει το απόλυτο με 4/4 νίκες έχοντας ρεκόρ τερμάτων 11 υπέρ και 3 κατά. Οι Φούριας Ρόχας από την άλλη μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία με την Ιταλία (πρόκριση στα πέναλτι) και έχουν το εκπληκτικό ρεκόρ γκολ 15-1 (2.00 απόδοση πληρώνει το Over 2.5 γκολ).

Η Βραζιλία είναι πολυνίκης του κυπέλλου συνομοσπονδιών με 3 κατακτήσεις σε 8 διοργανώσεις ενώ οι Ισπανοί διεκδικούν το πρώτο τους τρόπαιο (1.86 πληρώνει η κατάκτηση του κυπέλλου από τη Βραζιλία).

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης είναι ο Τόρες με 5 γκολ ενώ Βίγια, Νεϊμάρ και Φρέντ έχουν σκοράρει από 3 φορές (7.00 απόδοση πληρώνει να πετύχει ο Νεϊμάρ το πρώτο γκολ).

Παίξε τον τελικό στη Unibet με 100% Μπόνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση