GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. Μαργαρίτης: «Η σημερινή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν διευκολύνει συγκλίσεις με τη ΔΗΜΑΡ»

«Η σημερινή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν διευκολύνει συγκλίσεις, γιατί δεν ξεκαθαρίζει με ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε απέναντι στην τρόι...


«Η σημερινή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν διευκολύνει συγκλίσεις, γιατί δεν ξεκαθαρίζει με ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε απέναντι στην τρόικα» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Αναφορικά με τη στάση της ΔΗΜΑΡ έναντι της νέας κυβέρνησης, ο κ. Μαργαρίτης σημειώνει:
«Η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίσει από θέση ευθύνης να ασκεί την πολιτική της. Θα στηρίζει κάθε επιλογή της κυβέρνησης που κινείται στην ευρωπαϊκή κατεύθυνση και τη μεταρρυθμιστική αντίληψη, αλλά θα είναι απέναντι σε κάθε αντικοινωνικό ή λαθεμένο μέτρο.. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε ούτε στη στάση της άκριτης εφαρμογής του μνημονίου και μάλιστα χωρίς διαπραγματεύσεις, ούτε να προσχωρήσουμε σε μια πολιτική τύπου ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει για μονομερή διαγραφή του χρέους και μονομερή απόρριψη του μνημονίου».

Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρίτη «η Δημοκρατική Αριστερά θα κινηθεί στη μέση, στο κέντρο των διλημμάτων και πιστεύουμε ότι ο κόσμος της κεντροαριστεράς θα βρει στη ΔΗΜΑΡ μια έκφραση λογική, που απορρίπτει και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τον αριστερίστικο λαϊκισμό». 

1 σχόλιο

  1. ΑΦΟΥ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.


    ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ (ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΑΛΛΟΣ)
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση