GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελένη παντρεύεται...

Ετοιμάζεται για γάμο η Ελένη Μενεγάκη! Ναι η παρουσιάστρια, όπως διαδίδουν όσοι την ξέρουν καλά και τη βλέπουν καθημερινά θέλει να φ...


Ετοιμάζεται για γάμο η Ελένη Μενεγάκη! Ναι η παρουσιάστρια, όπως διαδίδουν όσοι την ξέρουν καλά και τη βλέπουν καθημερινά θέλει να φορέσει ξανά τη κουλούρα!
Μπορεί να έχει δυο γάμους και δυο διαζύγια αυτό όμως δεν την εμποδίζει να ντυθεί ξανά νύφη! Εντάξει νύφη ίσως δεν ντυθεί, και πάει μέχρι το Δημαρχείο, αλλά επιθυμία της είναι να επισημοποιήσει τη σχέση της με ο Ματέο!
Το ζευγάρι άλλωστε δεν είναι μόνο αγαπημένο αλλά πλέον ότι κάνουν το κάνουν μαζί. Και δεν αναφέρομαι σε βολτίτσες και ταξιδάκια αλλά σε πιο σημαντικά πράγματα. Όπως το να επενδύουν! Έχουν πια «κοινό» λογαριασμό, δηλαδή ότι νέο αγοράζουν είναι και των δυο και λειτουργούν ως κανονικό αντρόγυνο. Αυτό όμως δεν τους αρκεί.
Θέλουν να είναι και παντρεμένοι! Επίσημα πια! Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις γι αυτό και μέσα στο 14, μην ξαφνιαστείτε αν η Μενεγάκη γίνει κυρία Παντζόπουλου!
Άλλωστε έχει χάσει το ενδιαφέρον της για την τηλεόραση- όχι άδικα μετά από τόσα χρόνια- και θέλει να αφοσιωθεί στη…κηπουρική, στα εξοχικά της αλλά και σε νέες επενδύσεις. Δεν είναι κακό…..
Πηγή: gossiptv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση