GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οφείλουμε να αποφύγουμε μια ασύμμετρη ζημιά»

Στις εξελίξεις με αφορμή το ζήτημα της ΕΡΤ ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δημόσιος τ...


Στις εξελίξεις με αφορμή το ζήτημα της ΕΡΤ ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δημόσιος τομέας πάσχει. Είναι δε, ο βασικότερος παράγοντας που συνέβαλε στην οικονομική κρίση. Απαιτείται, με βαθιές τομές, η εξυγίανση και το νοικοκύρεμά του. Από αυτήν την απόφαση, δεν μπορεί να εξαιρεθεί η ΕΡΤ, η οποία από μόνη της και όχι μόνο με ευθύνη του προσωπικού της, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός ξεπερασμένου μοντέλου λειτουργίας και διαχείρισης».
 Ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει ότι: «Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι τελειώνει η δημόσια τηλεόραση. Το αντίθετο. Η εξυγίανσή της θα την καταστήσει πιο λειτουργική και πιο ανταγωνιστική. Πιο κοντά στον πολίτη, με ακόμα πιο ανεξάρτητη φωνή και ρόλο». Στην κατεύθυνση αυτή, η κυβέρνηση ανέλαβε πρωτοβουλίες και μόλις χθες ο Πρωθυπουργός έκανε ένα γενναίο και σημαντικό βήμα συνάντησης με τους άλλους πολιτικούς Αρχηγούς, από τους οποίους αναμένεται μια αντίστοιχη στάση ευθύνης», τονίζει ο Υπουργός Εξωτερικών.
Και η δήλωση του Δημ. Αβραμόπουλου καταλήγει: «Οφείλουμε όλοι να αποφύγουμε μία ασύμμετρη ζημιά που θα βλάψει τη συλλογική προσπάθεια όλων να βγει η Ελλάδα από την κρίση, να προστατεύσουμε τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει η συνεργασία των τριών κομμάτων και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που υφίσταται ο ελληνικός λαός. Την στιγμή αυτή προέχει η ενότητα, η σύνεση και η διορατικότητα».

2 σχόλια

  1. Δημητράκη, άφησε τα διπλωματικά!
    Ο αρχηγός σου αποδεικνύεται βλαξ!
    Γιατί μόνο ο βλαξ επιμένει μέχρι τέλους στο λάθος.
    Ο αληθινός ηγέτης αναγνωρίζει, ζητά συγγνώμη και διορθώνει το λάθος του.
    Δηλαδή το MEA CULPA του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ρίξτε τον Σαμαρά πριν σας ρίξει και μαζί την Ελλάδα, ο μαινόμενος και επερχόμενος Τσίπρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε καταθετετε μια πραξη νομ. περιεχομενου για ξαφνικο θανατο του υπουργικου συμβουλιου; η μη πως προτιματε εκλογες;...κι αυτο γινεται. για να προσφερετε κατι στη χωρα φροντιστε να ξεκουμπιστειτε απομειναρια του αβερωφ, εθνοπροδοτες, συγχρονοι τσολακογλου. ειστε ανυπαρκτοι για να τα βαλετε με τον πολιτισμο και τις ευαισθησιες του ελληνα. δεν θα μας παρετε τις ψυχες, τ' αρχιδια μας θα παρετε. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ διεφθαρμενα ρεζιλια της ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση