GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΗΜΑΡ έθεσε όρους στον Κουβέλη...

Επιστρέφει στη σκληρή γραμμή η Δημοκρατική Αριστερά μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής στα γρα...

Επιστρέφει στη σκληρή γραμμή η Δημοκρατική Αριστερά μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής στα γραφεία του Κόμματος.
Τα κομματικά όργανα της ΔΗΜΑΡ έλαβαν ομόφωνα απόφαση για το πως θα κινηθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, στη συνάντηση που θα έχει σε λίγη ώρα με τους δύο έτερους κυβερνητικούς εταίρους.
Τα σημεία της απόφασης είναι τα εξής:
α. Συνέχιση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης-ΕΡΤ
β. Επαναλειτουργία με το σύνολο του προσωπικού
γ. Εξάμηνες συμβάσεις για όλους
δ. Σταδιακή μετάβαση της ΕΡΤ σε νέο σχήμα
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν πολλές ενστάσεις για τη χθεσινή διαφαινόμενη συμφωνία των τριών αρχηγών, η οποία δεν ήταν ξεκάθαρο αν προσέφερε εγγυήσεις για όλο το προσωπικό, για το πότε θα λειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση και για τον αριθμό των συμβάσεων μικρής διάρκειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχική του εισήγηση ο κ. Κουβέλης πρότεινε τη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΡΤ με 1.600-1.700 και μίλησε για τρίμηνες συμβάσεις, ωστόσο κατά τη συζήτηση ασκήθηκαν πιέσεις και τελικά διαμορφώθηκαν οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ στο σύνολο του προσωπικού και σε εξάμηνες συμβάσεις, εως ότου δηλαδή ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.
Τέλος κάποιοι μίλησαν για ανανέωση των συμβάσεων έως και το τέλος του 2013.

2 σχόλια

  1. Κουβέλη είναι η ώρα ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...Της ενωμένης ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ ... έζησες τους ακροδεξιούς φασίστες της Ν.Δ--ΠΑΣΟΚ--ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ!!!!ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΤΣΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ...ΞΥΠΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΜΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ..


    Π. Ευθυμιάδης είπε:
    20/06/2013 στις 10:41 pm
    Εκλογές να τελειώνουμε με τους τελειωμένους. Αν τους περάσει τώρα με την ΕΡΤ η ΝΔ τελείωσε δεν πρόκειται να περάσει τίποτα μελλοντικά και εμάς θα μας βρεί στην Χρυσή Αυγή.


    Απάντηση
    Πασχάλης είπε:
    20/06/2013 στις 10:42 pm
    ++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση