GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δημοσκοπήσεις γκρεμίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά!

Σε οδυνηρή ήττα – τουλάχιστον δημοσκοπικά – φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της ΕΡΤ για την κυβέρνηση Σαμαρά. Στο Μαξίμου δεν έκρ...


Σε οδυνηρή ήττα – τουλάχιστον δημοσκοπικά – φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της ΕΡΤ για την κυβέρνηση Σαμαρά. Στο Μαξίμου δεν έκρυβαν την έκπληξή τους από την αντίδραση του κόσμου στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς όλοι στο επιτελείο του Α. Σαμαρά πίστευαν πως η πλειοψηφία των πολιτών θα ήταν στη λογική «καλά τους έκανε».
Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν καταβαράθρωση των ποσοστών της ΝΔ, ενώ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει «λάθος» το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Πολιτικοί αναλυτές κάνουν λόγο για πλήρη ανατροπή σκηνικού στις δημοσκοπήσεις και στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός. Συνεργάτες του Α. Σαμαρά που έχουν λάβει στα χέρια τους τις δημοσκοπήσεις, εισηγούνται στον ίδιο αλλαγή πλεύσης στο θέμα της Δημόσιας τηλεόρασης. Εντούτοις ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ανυποχώρητος και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Πηγή: newsbomb.gr

4 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Σειρά να πάρουν τώρα και τα νοσοκομεία, άντε να ξεβρομίσει ο τόπος μπας και δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ !

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
    N 39,757129°
    E 19,946010°

    +39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Σαμαράς από την ανικανότητά του, οδηγεί την Ελλάδα στο γκρεμό, έχει νοημοσύνη του ...επιπέδου του Σαμαρά!
    Απλά ηλίθιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιους έχει συμβούλους ο Σαμαράς, που τον τραβούν από την μύτη, μιας κι ο ίδιος δεν ξέρει να μοιράσει δυο γαϊδάρων άχυρα;

    Ο ένας είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτός είναι έξυπνος άνθρωπος. Ποιοι είναι αυτοί που τελικά επηρεάζουν τον Σαμαρά και κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση