GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να αποδείξω ότι αξίζω»

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη νέα αρχή που θέλει να κάνει, αποφασισμένος να μην ξαναζήσει άσχημες ...


Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τη νέα αρχή που θέλει να κάνει, αποφασισμένος να μην ξαναζήσει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιάννη Αναστασίου και το ρόλο που του επιφυλάσσει στο «τριφύλλι». Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στη συνέντευξή του ο Εμίρ Μπαϊράμι: Για την κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς: «Η κριτική πάντα υπάρχει. Θα επιστρέψω για να δείξω πως είμαι καλός παίκτης και να διαψεύσω όσους υποστήριξαν ότι δεν τα καταφέρνω σε υψηλό επίπεδο. Δεν τα παρατάω ποτέ. Ξέρω καλά πως πολλοί υποστηρίζουν ότι έχω προβλήματα συμπεριφοράς ή ότι με απασχολεί μόνο το οικονομικό. Αυτά τα είπαν όταν δεν κατάφερα να βρω μια θέση στη Μονακό. Όμως, δεν θα σταματήσω να πιστεύω σε αυτά που μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Πάω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο και πρέπει να το κάνω γιατί έχω καιρό».
Για την απόφασή του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Δεν πάω στον Παναθηναϊκό για να βγάλω λεφτά. Η συζήτηση για την κρίση δεν μου είναι άγνωστη, αλλά διάλεξα με ποδοσφαιρικά κριτήρια. Θα μπορούσα με καθαρά κρύα καρδιά να κοιτάξω κάτι άλλο, που θα με πλήρωνε καλύτερα, αλλά ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό κι αυτό έκανα. Για την ώρα, τα πάντα είναι επαγγελματικά. Υπάρχουν κανόνες για ό,τι γίνεται στην ομάδα και θα αποφασιστεί αν θα παίξουμε στην Ευρώπη. Αν θα αργήσουν κι ένα μήνα να με πληρώσουν, δεν με πειράζει. Μπορεί σε έξι μήνες από τώρα να με απασχολήσει, αλλά για την ώρα ο σύλλογος μου δείχνει πως κάνει μια καινούρια αρχή και το ίδιο θέλω να κάνω κι εγώ.
Υπάρχουν αρκετοί όροι στο συμβόλαιό μου, όμως, δεν χρειάζεται να τους αποκαλύψω. Έρχομαι από το Μονακό όπου όλοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, τα ελικόπτερα και τα ιδιωτικά τζετ. Δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο και το ποιος είσαι. Στην Αθήνα, είδα ένα χάος στο αεροδρόμιο μόλις πάτησα το πόδι μου, όμως, έχω έναν προπονητή που με θέλει στην ομάδα του». Για τον Γιάννη Αναστασίου και το ρόλο που θα του δώσει στην ομάδα: «Ο Γιάννης έχει παίξει με τον Μπέργκλουντ στη Ρόντα και του είπε να μου μιλήσει για την ομάδα. Το ίδιο έγινε και με τον Ζλάταν. Έπαιξαν μαζί στον Άγιαξ και διατηρούν επαφές από τότε. Όταν φτάσαμε κοντά σε συμφωνία, με κάλεσε και μου είπε για τον Παναθηναϊκό. Τότε είπα στον μάνατζέρ μου, τελείωσέ το δεν με ενδιαφέρει για το θέμα των πληρωμών. Ξέρω πως θα παίξουμε 4-3-3 και γνωρίζω το ρόλο μου στο αριστερό άκρο. Θα πάρω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αρκετά παιχνίδι, να αποδείξω πως την αξίζω.
Ο Γιάννης είναι ειλικρινής και ανοιχτός απέναντί μου και μετά από ό,τι έγινε στη Μονακό το να επικοινωνώ έτσι με τον προπονητή μου είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση