GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίζει ο Ρούπερτ Μέρντοχ...

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο μεγιστάνας των μίντια Ρούπερτ Μέρντοχ, όπως  ανακοίνωσε εκπρόσωπος του, καθώς η σχέση του με την Γουέντι Ντέν...

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο μεγιστάνας των μίντια Ρούπερτ Μέρντοχ, όπως  ανακοίνωσε εκπρόσωπος του, καθώς η σχέση του με την Γουέντι Ντένγκ έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε  ένα πάρτυ στο Χονγκ Κονγκ και παντρεύτηκαν σε ένα γιοτ στη Νέα Υόρκη το 1999.
Έχουν αποκτήσει δύο κόρες ηλικίας 11 και 9 ετών.
Η Γουέντι γεννήθηκε στην Κίνα και είναι 38 χρόνια νεότερη από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της.
Βρέθηκε στην επικαιρότητα το 2011,ο Ρούπερτ Μέρντοχ είχε κληθεί στο βρετανικό Κοινοβούλιο να καταθέσει σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών που είχε πλήξει τον όμιλο. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης, κάποιος προσπάθησε να πετάξει μία τούρτα στον Μέρντοχ και τότε η Γουέντι μπήκε στην μέση και τον προστάτευσε.
Tα νέα αυτά έγιναν γνωστά λίγες μέρες μετά την απόφαση των μετόχων της NewsCorp να προχωρήσουν σε καθοριστικές αλλαγές στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση