GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρδίτσα: Θα ψήσουν το μεγαλύτερο κοντοσούβλι σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ

Στα Καλύβια Πεζούλας Καρδίτσας (παραλίμνιος οικισμός της λίμνης Πλαστήρα), θα επιχειρήσουν και φέτος να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ, ...


Στα Καλύβια Πεζούλας Καρδίτσας (παραλίμνιος οικισμός της λίμνης Πλαστήρα), θα επιχειρήσουν και φέτος να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ, ψήνοντας ένα κοντοσούβλι 186,5 μέτρων! Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ κατείχαν οι ίδιοι από πέρυσι την ίδια χρονική περίοδο με 170 μέτρα.

Χθες το απόγευμα η κάμερα του trikalaola.gr βρέθηκε στο σημείο που θα ψηθεί το τεράστιο κοντοσούβλι και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από τη δοκιμή που έγινε και ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Στην προσπάθεια αυτή, εκτός της βασικής ομάδας εθελοντών που κάνει δηλώσεις στην κάμερα του trikalaola.gr συμμετέχουν και πολλοί ακόμη εθελοντές από την περιοχή, αλλά και από άλλες περιοχές της Καρδίτσας και όχι μόνον. Το εγχείρημα της κατάρριψης του ρεκόρ θα συνδυαστεί όπως και πέρσι, με το πανηγύρι του χωριού του Αγίου Πνεύματος.
Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 από το πρωί θα αρχίσει να ψήνεται το κοντοσούβλι και μέχρι στις 12 το μεσημέρι θα είναι έτοιμο για κατανάλωση. Συγχρόνως, στο προαύλιο της εκκλησίας του χωριού θα στηθεί τρικούβερτο γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.
Η όλη εκδήλωση έχει καθιερωθεί ως 2η Γιορτή Κοντοσουβλίου και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.
Επίσης, οι εθελοντές μιλώντας στη κάμερα του trikalaola.gr ανέφεραν πως έχουν κληθεί από ομογενείς για να μεταφέρουν όλο τον εξοπλισμό τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Αμερική για να σπάσουν εκεί επίσημα το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, ως το μεγαλύτερο κοντοσούβλι από τα Καλύβια Πεζούλας.
trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση