GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κράξανε τον Κεφαλογιάννη για την ΕΡΤ στην Τρίπολη (βίντεο)...

Την Τρίπολη επισκέφθηκε  ο Γραμματέας της ΝΔ  Μανώλης Κεφαλογιάννης. Έξω από το Πνευματικό Κέντρο, το κλίμα μύριζε μπαρούτι, εξαιτίας του ...

Την Τρίπολη επισκέφθηκε  ο Γραμματέας της ΝΔ  Μανώλης Κεφαλογιάννης. Έξω από το Πνευματικό Κέντρο, το κλίμα μύριζε μπαρούτι, εξαιτίας του κλεισίματος της ΕΡΤ. Οι απολυμένοι της ΕΡΑ Τρίπολης περίμεναν τον Μ. Κεφαλογιάννη και όταν εκείνος εμφανίστηκε, άρχισαν να του φωνάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις.
Για αρκετή ώρα, ο γραμματέας της ΝΔ "τα άκουγε" από τους απολυμένους της ΕΡΑ και προσπαθούσε να τους εξηγήσει γιατί έκλεισε η ΕΡΤ, χωρίς πάντως σε καμία στιγμή να τους ηρεμήσει.
"Αξιολογήστε μας και διώξτε μας" του φώναξαν οι πολίτες, ωστόσο τα αίματα άναψαν καθώς ο κ. Κεφαλογιάννης υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησης για να μπει "λουκέτο" στην ΕΡΤ.
(Πηγή: kalimera-arcadia.gr)

Αποδοκιμασίες στον Μ. Κεφαλογιάννη από stefanelonikitelo

2 σχόλια

  1. Λουκέτο να μπει στο σπίτι του Κεφαλογιάννη, για να καταλάβει τι θα πει πείνα.
    Και μόνο το κλάμα των υπαλλήλων της ΕΡΤ την ώρα που έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, φθάνει για να συγκινήσει τους πιο σκληρούς ανθρώπους.
    Οι κυβερνώντες φαίνεται ότιΔΕΝ λογίζονται στην κατηγορία των ανθρώπων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ !

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
    N 39,757129°
    E 19,946010°

    +39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση