GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυριών συνέχεια και στο Βόλο για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Διαμαρτυριών συνέχεια για το κλείσιμο της ΕΡΤ, διαμαρτυριών συνέχεια και στο Βόλο, πάντα με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ στην...


Διαμαρτυριών συνέχεια για το κλείσιμο της ΕΡΤ, διαμαρτυριών συνέχεια και στο Βόλο, πάντα με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ στην παραλία του Βόλου. Την ολονύχτια μάλιστα διαμαρτυρία.
της Τρίτης, από εκατοντάδες εκπροσώπους πολιτικών φορέων, κινημάτων και συλλογικοτήτων, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης το πρωί της Τετάρτης, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και νέα καλέσματα για δράσεις το απόγευμα στις 7.00.
ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ πλάνα, τόσο από την πρωινή πορεία, όσο και από την βραδυνή συγκέντρωση καθώς και δηλώσεις της Βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη και εκ μέρους της Ενωτικής Κίνησης Δημοσιογράφων - Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ Τύπου Μαγνησίας, του δημοσιογράφου Θανάση Βογιατζή, στην κάμερα του e-Volos.gr:
e-volos.gr

1 σχόλιο

  1. Βατερλώ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ήξεραν για την ΕΡΤ και τώρα τρέχουν για να κερδίσουν κάποια ψηφουλάκια. Απέδειξαν την αναξιοπιστία τους, γιατί φοβήθηκαν όταν είδαν τις αντιδράσεις !
    Βατερλώ και για τη ΝΔ, γιατί επικοινωνιακά τα έκανε μπάχαλο, από τη στιγμή που υπήρχαν δηλώσεις Κεδίκογλου κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ειδικότερα δημιουργεί ένα κλίμα πανικού σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί όλοι αρχίζουν να φοβούνται ότι μπορεί να έρθει ξαφνικά και η δική τους σειρά.
    Φυσικά οι ψευτομαγκιές για την κήρυξη πρόωρων εκλογών δεν έχουν πέραση, γιατί απλά δεν είναι σίγουρο, πλέον, αν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα πιάσουν το 3%, ειδικά τώρα που αποκαλύπτεται ότι ήξεραν.
    Από την άλλη η ΝΔ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, ειδικά αν βλέπει ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν, ότι τα ρωσικά κεφάλαια δεν σώζουν τη κατάσταση, οπότε μπορεί να ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο κ. Σαμαράς, ανάλογη με αυτήν του Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Η μαύρη εικόνα στα κανάλια της ΕΡΤ αποτελεί ένα πλήγμα για την τρικομματική κυβέρνηση, άσχετα με την ποιότητα και την θεαματικότητα της ΕΡΤ. Αν αυτό συνδυαστεί με την μαζική καταψήφιση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές καθηγητών ( κυρίως ) και δασκάλων ( δευτερευόντως ), τότε μιλάμε και συνθήκες 1981, οπότε η ΝΔ συρρικνώνεται σημαντικά και πέφτει ακόμα πιο χαμηλά ( προς όφελος των ΑΝΕΛ και της Χ.Α ), ενώ Βενιζελοπασοκ και Κουβελοδημαρ δίνουν μάχη για να μπουν οριακά στη Βουλή, έχοντας απέναντί τους τους άνεργους, τους νεόπτωχους, τους φοροχαρατσόπληκτους, τους δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους νέους και το μεγάλο μέρος των συνταξιούχων, που βιώνει κάθε μέρα την εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση