GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή απάντηση του Γ. Παναγιωτακόπουλου στις δηλώσεις Βορίδη...

Σε υψηλούς τόνους ήταν η αντίδραση του Γ. Παναγιωτακόπουλου με αφορμή τα όσα ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης για τον Ανδρέα Πα...

Σε υψηλούς τόνους ήταν η αντίδραση του Γ. Παναγιωτακόπουλου με αφορμή τα όσα ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
"Θα συνιστούσαμε στον κ. Βορίδη να αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να ασχοληθεί με τα πολιτικά κατορθώματα της παράταξής του», τόνισε μεταξύ άλλων.
 Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «το δυστύχημα είναι πως με πολιτικούς αυτών των αντιλήψεων η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά την χώρα»
Αναλυτικά η δήλωση Παναγιωτακόπουλου
 «O λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» 
Θα συνιστούσαμε στον κ. Βορίδη να αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να ασχοληθεί με τα πολιτικά κατορθώματα της παράταξής του. Της σημερινής παράταξής του και όχι των ακροδεξιών μορφωμάτων που υπηρετούσε λίγα χρόνια πριν. Πάει πολύ για τον πολιτικό που μετακινείται μεταξύ της δεξιάς και της ακροδεξιάς να “καταγγέλλει” για την κατάντια της χώρας το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.
 Αντιλαμβάνομαι το μίσος το δικό του και της παράταξής του για τον Άνθρωπο και τον Πολιτικό που διεύρυνε την Δημοκρατία, που άνοιξε νέους δρόμους για την χώρα, που πόνεσε και εργάστηκε για το λαό της.
 Το δυστύχημα είναι πως με πολιτικούς αυτών των αντιλήψεων η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά την χώρα. Το δυστύχημα είναι πως με τους υβριστές του Ανδρέα Παπανδρέου μαζί εργάζονται για τη φτωχοποίηση του λαού, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τις απολύσεις στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, την ανεργία, τη νέα μετανάστευση και την διάλυση μιας ολόκληρης κοινωνίας.

4 σχόλια

  1. Κανείς δεν αμφισβητεί Παναγιωτακόπουλε ότι ο Ανδρέας συνέβαλε στην διεύρυνση της ισονομίας και της δημοκρατίας. Αλλά και κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος (και όχι τυφλωμένος οπαδός) γνωρίζει ότι την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας διόγκωσε τον δημόσιο τομέα, σε βαθμό παραλογισμού, εμπέδωσε το πελατειακό κράτος, παγίωσε τις συντεχνίες των εξωφρενικών προνομίων και, κυρίως, "δώρισε" στον λαό μια προσωρινή ευμάρεια με δανεικά, πάνω και πέρα από τις δυνατότητες της εγχώριας οικονομίας. Όντως λοιπόν αυτές τις λαϊκιστικές αμετροέπειες του Ανδρέα πληρώνουμε σήμερα. Με δεδομένο, ασφαλώς, ότι τα ίδια λάθη συνέχισαν και οι δεξιές κυβερνήσεις, είτε από αδυναμία, είτε από φόβο του πολιτικού κόστους. Εν τέλει, καλό θα ήταν να μη κρίνουμε την κριτική κάποιου ανάλογα με το ποιος είναι ο εκφραστής ( Βορίδης ή κάθε Βορίδης) αλλά ανάλογα με την ουσία των εκφραζόμενων και την ιστορική τους τεκμηρίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @8:21
    Ενώ ο κουρασμένος που αύξησε το δημόσιο κατά 130+ χιλιάδες ΔΥ σε λιγότερο απο 4 χρόνια είναι εθνάρχης εεε?
    Ακόμα και λίγο μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου το Δημόσιο ήταν στον μέσο όρο της Ευρώπης
    και αφήστε τα παραμύθια.
    Επί Παπανδρέου ο κόσμος έφαγε και κάτι έστω και με δανεικά αλλά αυτό γίνεται παντού και μην ξεχνάτε ότι τότε είχαμε εθνικό νόμισμα και τα δάνειά μας ήταν στο Ελληνικό δίκαιο οπότε καλά έκανε και δανείστηκε.
    Δυο και μισός κατέστρεψαν την Ελλάδα, ο Σημίτης, ο Καραμάν Αλής και ο ΓΑΠ απλά την έσπρωξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει ο Βορβορώδης να χει δίκιο,αλλα δεν λέει όλη την αλήθεια. Ενοει πως κατέστρεψε τη χώρα βαζοτας φρένο στη άνοδο του κομμουνισμού στην Ευρώπη μαζί με τα αμερικανοκινητα σοσιαλιστικά λοιπά ευρωπαϊκά κόμματα δίνοντας χρόνο σε μια σάπια ευρωπαϊκή δεξιά να ανακάμψει (βλέπε πολτικη οικονομία Σαμιρ Αμιν πολύ πριν το 1981) . Απο την αλλη δεν θα ,πορουσε να καταφερει αν δεν δεινε και καποιες παροχες και λυσεις σε μετεεμφυλιακα προβλήματαΕ λοιπον κ Βοριδη τουλάχιστον εσείς πρεπε να του αναβετε διπλό καντήλι. Τώρα βέβαια απλώς έπεσαν οι μάσκες και το ΠΑΣΟΚ πλην αγνών ιδεολόγων και αγωνιστών είναι στο φυσικό του χώρο (απο τη δημιουργία του και οχι απο το όραμα του σοσιαλισμού) και συγκυβερνα σώζοντας ως εχει πραγνατικη υποχρεωση αλλη μια φορα την ανικανη δεξια(και με τον ΓΑΠ και με τον Βενιζελο). Καιρός λοιπον για ενα νεο κινημα μόνο απο Ελληνες αυτη τη φορα. Πρεπει ολοι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΤΡΣΥΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ να ενωθουν Η ανίκανη σαπια Δεξιά δεν έχει άλλο προστάτη πια να τη σώσει και η μόνη της ελπίδα και ασπιδα σε καθε ανθρωπιστικη κινηση για μια καλλιτερη ζωη για ΟΛΟΥΣ, πλεον είναι τα παιδιά που πουλάνε εθνικοφροσυνη άλλα ΧΙΤΛΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αγιάσει το στόμα του Βορίδη!
    Και άλλα έπρεπε να πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση