GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η λίστα με τα πράγματα που χρειάζεστε στην παραλία

Ένα «σκονάκι» για να θυμηθείτε όλα όσα χρειάζεστε για την παραλία είναι πάντα χρήσιμο! Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεχάσετε τελευτ...


Ένα «σκονάκι» για να θυμηθείτε όλα όσα χρειάζεστε για την παραλία είναι πάντα χρήσιμο! Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεχάσετε τελευταία στιγμή ένα απαραίτητο αντικείμενο για την παραλία; Χωρίς οργάνωση...
και προγραμματισμό οι περιπτώσεις να αφήσετε ακόμα και την πετσέτα θαλάσσης στο σπίτι σας αυξάνονται… Με αυτή την προαιρετική λίστα δεν θα βρεθείτε ξανά σε παρόμοια θέση!

Προσωπικά αντικείμενα

Τσάντα παραλίας, παντόφλες, μαγιό (και δεύτερο μαγιό σε περίπτωση που δεν έχετε στεγνώσει από τη θάλασσα), ρούχα για την παραλία, πετσέτα θαλάσσης, ψυγειάκι, καρέκλες για την παραλία, ομπρέλα, ψάθες, βατραχοπέδιλα, μάσκα θαλάσσης και αναπνευστήρα, φουσκωτό μαξιλάρι για τη θάλασσα, βιβλία, ρακέτες και μπαλάκια τένις.

Προστασία και ομορφιά

Γυαλιά ηλίου, καπέλο, αξεσουάρ ομορφιάς, όπως βραχιόλια και ρολόι, αντηλιακό για σώμα και πρόσωπο με μεγάλο δείκτη προστασίας από τον ήλιο, αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια, κρέμα σώματος, χτένα και βούρτσα, υγρό και θήκη φακών (ένα ακόμη ζευγάρι φακοί εάν είναι απαραίτητο), γυαλιά οράσεως, αποσμητικό, καθαριστικό προσώπου, εντομοαπωθητικά, σαμπουάν, σπρέι για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο, σπρέι για ανανέωση του δέρματος κάτω από τον ήλιο.

Διασκέδαση με τα παιδιά

Παιχνίδια, όπως κουβαδάκια, γυαλάκια θαλάσσης, φτυάρια, μπάλα για τη θάλασσα, φουσκωτή βαρκούλα, στρώμα θαλάσσης, μπλοκ ζωγραφικής και μαρκαδόρους.

Φαγητό

Υγιεινά σνακ, αποξηραμένα ή κανονικά φρούτα, μίνι κουλούρια, παξιμάδια, κουλούρια κ.α., καφές, σάντουιτς, τοστ.

Gadgets

Κινητό τηλέφωνο, mp3 και ακουστικά, μπαταρίες για μικρές ηλεκτρονικές συσκευές και μηχανές, φωτογραφική μηχανή, φορητό υπολογιστή και φορτιστή για κινητό, ξυπνητήρι, ηλεκτρονικά παιχνίδια, φακός με μπαταρίες, έξτρα κάρτα μνήμης για τη φωτογραφική.

Υγεία

Κουτί πρώτων βοηθειών, συμπεριλαμβανομένων των δισκίων για ανακούφιση του φυσικού πόνου, αντιδιαρροϊκά φάρμακα, αντιισταμινικό για αλλεργίες, επιδέσμους, ασπιρίνη, παυσίπονα, κρέμα για τσιμπήματα από έντομα και τσούχτρες, θερμόμετρο για μια δύσκολη υπόθεση, βιταμίνες, ωτοασπίδες.

Ασφάλεια

Χάρτες, Gps, χρήματα (μετρητά, κάρτες ΑΤΜ, ταξιδιωτικές επιταγές), ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου.

Συμβουλές Πακεταρίσματος πριν το ταξίδι…

Ο ενθουσιασμός πριν από ένα ταξίδι μπορεί εύκολα να αποδιοργανώσει το μυαλό σας, με αποτέλεσμα να τοποθετήσετε άχρηστα αντικείμενα μέσα στη βαλίτσα και να αφήσετε τα απαραίτητα πίσω σας. Οι παρακάτω συμβουλές είναι ικανές να σας γλιτώσουν από μια παρόμοια εμπειρία…

Απαραίτητα έγγραφα

Βγάλτε φωτοτυπίες την ταυτότητα, το διαβατήριο και το εισιτήριο σας σε περίπτωση που το χάσετε ή σας κλέψουν το πορτοφόλι. Σαρώστε τις φωτογραφίες του διαβατηρίου και αποθηκεύστε τις στο email σας, μαζί με τα τηλέφωνα επείγουσας ανάγκης, καθώς μπορεί να σας κλέψουν την πιστωτική κάρτα ή το κινητό. Παράλληλα, μέσα στις αποσκευές σας κολλήστε μια αυτοκόλλητη ετικέτα με τη διεύθυνση του σπιτιού αλλά και του προορισμού σας, του ονόματός και του αριθμού του κινητού σας.

Χωρισμός των χρημάτων

Χωρίστε τις τραπεζικές κάρτες, τα μετρητά, τις ταξιδιωτικές επιταγές και τις πιστωτικές κάρτες όσο το δυνατόν σε περισσότερες τσέπες τις βαλίτσας ή άλλες τσάντες. Σε περίπτωση που πέσετε θύμα κλοπής, τουλάχιστον θα έχετε πάνω σας λίγα μετρητά.

Ελαχιστοποιήστε τα ρούχα και τα καλλυντικά

Για παράδειγμα, πάρτε μόνο μισό σωληνάριο οδοντόκρεμας και μόνο όσα ρούχα χρειάζεστε. Δεν είναι ανάγκη να γεμίσετε τη βαλίτσα σας με υπερβολικά αντικείμενα, αν πρόκειται να κάτσετε λίγες ημέρες και θεωρείτε ότι θα τα γυρίσετε πίσω στο σπίτι αχρησιμοποίητα.

Μικρά μπουκάλια και σακίδιο

Πρόκειται για τη μοναδική λύση, ώστε να μην κουβαλάτε πάντα ένα μεγάλο μπουκάλι μαζί σας. Όσον αφορά τη βαλίτσα βάλτε τα ελαφρύτερα αντικείμενα στο κάτω μέρος και τα βαρύτερα στην κορυφή. Έτσι θα αισθανθείτε τις αποσκευές σας πιο ελαφριές και η μεταφορά τους θα γίνει πιο ξεκούραστη.

Πλαστικές σακούλες

Συσκευάστε τα πάντα μέσα σε πλαστικές σακούλες ανάλογα με τον τύπο των ρούχων ή των αντικειμένων. Αυτό δεν σας γλιτώνει μόνο από τη διαρροή ενός αντικειμένου μέσα στη βαλίτσα σας αλλά θα βοηθήσει όταν αδειάζετε την τσάντα, καθώς θα μπορείτε να εντοπίσετε απευθείας αυτό που επιθυμείτε.

Τσάντα με διαχωριστικό

Για εσάς που χρησιμοποιείτε μεγάλες τσάντες χωρίς διαχωριστικό, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κομμάτι χαρτόνι για να κρατήσει τα ρούχα σας οργανωμένα και τακτοποιημένα. Για παράδειγμα, τα παπούτσια βάλτε τα σε ξεχωριστές πλαστικές σακούλες για την αποφυγή των άσχημων οσμών.
flowmagazine.gr

1 σχόλιο

  1. Μένει η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα μέχρι το 2016!
    Έρχεται και νέα φοροκαταιγίδα στα ακίνητα, και το ΔΝΤ ζητά να μη γίνει καμία μείωση φόρων !

    Σφαγή στις Πανελλαδικές σε πολλά μαθήματα, η πλειοψηφία των μαθητών κάτω από τη βάση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις! Αυτό δεν ήθελε η κοινή γνώμη, οι γονείς και οι μαθητές ; Να επιστρατευθούν οι καθηγητές και να γίνουν οι Πανελλαδικές και να μπουν οι νέοι στα Πανεπιστήμια ( και στη σειρά για το ταμείο ανεργίας ή για μετανάστευση, όπως το 80% των νέων ) ;

    Πάρτε κι άλλα.Και θα ακολουθήσουν και ακόμα χειρότερα. Μπροστά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κατά 2% του Σύριζα ; Φάτε ανεργία, φάτε νέους φόρους, φάτε έκτακτες εισφορές! Γιατί να αλλάξουν, αφού ο κόσμος είναι "ικανοποιημένος" ; Όλοι είναι στους δρόμους, σε Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, μόνο οι ευνουχισμένοι καρπαζοεισπράκτορες, ραγιάδες Νεοέλληνες τις τρώνε αλύπητα εδώ και 4 χρόνια και δεν βγάζουν μιλιά !

    Και φυσικά η ΝΔ θα λεηλατήσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να βγει πρώτο κόμμα. Και καλά τους κάνει! Φάτε έκτακτη εισφορά μέχρι το 2016, ψηφίστε τους και πληρώστε τους,ενώ το μαύρο χρήμα δισ. ευρώ είναι στις τραπεζικές θυρίδες και σε παραδείσους του εξωτερικού. Άνεργοι και νεόπτωχοι σας αξίζει να είστε σε αυτή τη θέση, αφού δεν αντιδράτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση