GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνες: Ο δεύτερος πιο χαρούμενος λαός στην Ευρώπη

Οι Έλληνες κατατάσσονται στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στην Ευρώπη, παρά την οικονομική κρίση , σύμφ...


Οι Έλληνες κατατάσσονται στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στην Ευρώπη, παρά την οικονομική κρίση , σύμφωνα με έρευνα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης “Foundation for Future Studies”, με έδρα τον Αμβούργο της Γερμανίας.

Οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι είναι οι Δανοί με ποσοστό 96%, ενώ ακολουθούν οι Έλληνες με 80% και οι Ιταλοί με 79%. Οι Γερμανοί έρχονται στην 11η θέση με ποσοστό 61%.

Σύμφωνα με την έρευνα, τους λιγότερο χαρούμενους Ευρωπαίους μπορεί να συναντήσει κανείς στη Ρωσία, όπου μόνο το 37% του πληθυσμού δηλώνει τη «χαρά» του.

Ωστόσο, το 1/3 των Ευρωπαίων υποστηρίζουν ότι, πάρα την οικονομική κρίση και την ανησυχία για το μέλλον του ευρώ, έχουν μια χαρούμενη ζωή.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση