GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα πιο αυταρχική η λογική υλοποιησης του μνημονίου

Δεν υπάρχει καμία αυταπάτη ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο και η νέα προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης θα κινούνται σε μια ακόμα ...


Δεν υπάρχει καμία αυταπάτη ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο και η νέα προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης θα κινούνται σε μια ακόμα πιο αυταρχική λογική υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος και συρρίκνωσης της δημοκρατίας, κλείνοντας...
τα μάτια μπροστά στις δραματικές επιπτώσεις που έχουν αυτά για την οικονομία και την κοινωνία, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση για τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ανιωματκή αντιπολίτευση, η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, με την αλά καρτ στήριξη της ΔΗΜΑΡ, έρχεται να επιβεβαιώσει την παταγώδη αποτυχία του success story του μνημονίου και τα σχέδια για λήψη νέων μνημονιακών μέτρων.

Από τις ιστορίες για αγρίους περί επενδύσεων και ανάπτυξης, οι μνημονιακές δυνάμεις πέρασαν στην προσπάθεια διάλυσης της δημόσιας τηλεόρασης, για να επεκταθούν, στη συνέχεια, σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς, σημειώνει εκτιμώντας πως από τις διαβεβαιώσεις για ανάκαμψη, θα προχωρήσουν σε νέους φόρους και μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό και να διορθωθεί η αστοχία των προηγούμενων μέτρων.

«Τα ψέματα, όμως, και οι εκβιασμοί έχουν τελειώσει. Ο ελληνικός λαός θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία και τα δικαιώματά του και θα κάνει κουρελόχαρτο την επικείμενη προγραμματική συμφωνία της νέας κυβέρνησης», καταλήγει.

2 σχόλια

  1. ΜΑΡΑ
    Η κυβερνηση με Αδωνη ,Βουλτεψη (στο υγειας ελεος) και Παντελη Καψη είναι ανεκδοτο.

    Λειπει βεβαια ο Παπαδημος, περιεργο.

    Κυβερνητικος εκπροσωπος ο εντιμοτατος Κεδικογλου που διωχνει τους βολεμενους και διεφθαρμενους.
    Ευτυχως αυτη η κυβερνηση δεν θα αντεξει πολυ.

    Αν αντεξει (φτου ,φτου ) ειναι σιγουρο οτι μας ψεκαζουν.
    Απάντηση

    Γιατι βαζουν καγκελα εξω απ τη Βουλη;

    Απάντηση:Για να μη συρρέει κόσμος να αποθεώσει Άδωνη και Καψή...χα χα χα...Φωφη το νουσου τους πυραβλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oσο και αν φωνάζουν και λαικίζουν κυβέρνηση δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ στην Ελλάδα , τα αντανακλαστικά των Ελλήνων ευτυχώς δουλεύουν πολύ καλά και καταλαβαίνουν τι πραγματικά ειναι και τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση