GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς ιδιωτικοποίηση το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στον έλεγχο του ελληνικού Δημοσίου περνά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μο...


Στον έλεγχο του ελληνικού Δημοσίου περνά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοναδικό ακίνητο-φιλέτο στο κέντρο της...

Αθήνας, στο οποίο χτυπά η καρδιά της πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας, θα δοθεί εξ ολοκλήρου προς διαχείριση στο υπουργείο Οικονομικών κι από εκεί θα περάσει στον έλεγχο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις το ΤΑΙΠΕΔ θα μπορέσει να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την εξεύρεση ιδιώτη επενδυτή, ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση του Μεγάρου, θα προχωρήσει σε νέες επενδύσεις και θα το μετατρέψει σε σύγχρονο κέντρο πολιτισμού που μπορεί να αποφέρει κέρδη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», η παραχώρηση του Μεγάρου Μουσικής μπορεί να γίνει με μακροχρόνια μίσθωση για τα μέγιστα κέρδη. Δεν αποκλείεται ωστόσο και η πλήρης ιδιωτικοποίηση του με το σενάριο αυτό να συναντά αρκετά εμπόδια.

3 σχόλια

  1. Το σαπιοκάραβο βουλιάζει...

    Όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια βγαίνουν από τις τρύπες τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να σωθούν• έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται και τα τρωκτικά που φωλιάζουν χρόνια τώρα στο σαπιοκάραβο της δημοκρατίας τους.

    Οι τζάμπα μάγκες της Χρυσής Αυγής δεν έπεσαν από τον συννεφιασμένο ουρανό της καπιταλιστικής κρίσης, υπήρχαν πάντοτε δίπλα μας, πίσω μας, γύρω μας.

    Είναι αυτοί που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αποκαλούν «μέσο πολίτη» και οι απατεώνες πολιτικάντηδες «κοινή γνώμη».

    Πρόκειται για τα ανθρωπάκια που στηνόντουσαν στις ουρές έξω από πολιτικά γραφεία κι έγλυφαν για μια θέση στο βόθρο των κρατικών υπηρεσιών ή έστω μια αργομισθία στο δημόσιο.

    Είναι ο ρουφιάνος συνάδελφος στη δουλειά, ο απεργοσπάστης και ο άνθρωπος του αφεντικού.

    Ο φασισμός στην πραγματικότητα δεν εξέλειπε ποτέ από αυτό τον τόπο.

    Τα παιδιά και τα εγγόνια των ταγματασφαλιτών παρέμεναν κρυμμένα στις τρύπες των θεσμικών κομμάτων και περίμεναν την ώρα που θα συνεχίσουν το έργο των δοσίλογων
    προγόνων τους.


    Αυτή η ώρα είναι η πιο κατάλληλη για να δράσει όλος αυτός ο εσμός των εχθρών του ανθρώπινου γένους

    Ο εσωτερικός εχθρός είναι ο μετανάστης, ο αντιεξουσιαστής, ο τρομοκράτης που απειλεί το σύστημα, ο εργάτης που δεν υποτάσσεται, όποιος γενικά αντιστέκεται.

    Ο εφιάλτης της ανεργίας χρησιμοποιήθηκε για να αφανιστεί και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς του περίφημου μέσου πολίτη.

    «Τις δουλειές τις παίρνουν οι ξένοι, τις φάμπρικες και τις επιχειρήσεις τις κλείνουν οι απεργοί, για την κακοδαιμονία της αγοράς φταίνε οι διαδηλωτές».

    Οι τηλεορασόπληκτοι ψηφοφόροι-νοικοκυραίοι, έτοιμοι ήδη από καιρό, κατάπιαν τη φόλα.

    Κάπως έτσι η σαπίλα του πολιτικού κατεστημένου εμπλουτίστηκε με εκπροσώπους της Χ.Α...= Σαμαρά= Αδωνη =Βοριδη= Καρατζαφερη= Βενιζελου=Ντινοπουλου= Βαρβιτσιώτης=ΚασιδιαρηΔΩΝ= Πρετεντερη= Σπινου=Βουλτεψη Κωνστα=Μ.Παπαδημητριου= Τ.Χατζή= ΚαψιΔΩΝ=+ ....ΜΕΚΑ=ΣΚΑΙ= = + = +...

    ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΟΎΣ

    ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΈΝΟΥΣ=== ΘΑΜΜΕΝΟΥΣ..

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΌΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, καιρός ήταν και μακάρι να έψαχναν κάποιοι και το πόσο κόστισε σε ΟΛΟΥΣ τους ΄Ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Patria o Muerte.δλδ "Πατρίδα ή Θάνατος"...Ερνέστο Τσε Γκεβάρα...Η δήλωση αυτή πρακτικά μιλά για την αναγκαιότητα της αυτοδιάθεσης των λαών τονίζοντας ότι προυπόθεση αυτού είναι η ικανότητα του λαού να κάνει κουμάντο στον τόπο του.

    Η λογική του φασισμού άλλη απλή και προσιτή διότι πατάει στην ήττα του κόσμου.

    Σε μια Ελλάδα υποταγμένη που δεν υπάρχει φαγητό στο πιάτο ο φασισμός σου προτείνει να πας με το μέρος των άγριων και "ισχυρών" που θα μοιραστούν τα ψίχουλα που μας αφήνει η Μέρκελ τσακίζοντας, δέροντας, σκοτώνοντας τους υπόλοιπους.

    Έτσι το εθνικιστικό στοιχείο εκμεταλλεύεται το σύμβολο της πατρίδας και τη σημαία όχι για να υπερασπιστεί το λαό της αλλά για να χτυπήσει όσους αγωνίζονται ώστε να ζήσουμε όλοι αρμονικά.

    Οι ψευτοέλληνες της Χρυσής Αυγής βεβηλώνουν τη σημαία καθότι επιτίθενται σε μερίδες αυτών που εργάζονται σε αυτό τον τόπο ή σε όσους αγωνίζονται για δημοκρατία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα.

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΑΡΑΣ--
    Η ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

    "Θα δώσουμε στο λαό τα οικονομικά μέσα για να μπορεί να μη σκορπάει την οικογένεια του στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

    Μας κατηγορούν ότι θέμε να καταργήσουμε τα σύνορα και να διαλύσουμε το κράτος. Μα το κράτος εμείς το φτιάχνουμε σήμερα, γιατί δεν υπήρξε, μια που αυτοί οι ίδιοι το είχανε διαλύσει.

    Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης;
    Αυτοί ή εμείς;

    Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους.

    Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε.

    Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια
    τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση