GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκύρος: Άφησε τα ταγέρ και ζει το όνειρο της! Φωτογραφίες...

Η ζωή της στο Λονδίνο ήταν γεμάτη άγχος και στρες. Όλη την ώρα έπρεπε να είναι ντυμένη στην πένα. Η Σαμάνθα δεν άντεξε άλλο και έτσ...


Η ζωή της στο Λονδίνο ήταν γεμάτη άγχος και στρες. Όλη την ώρα έπρεπε να είναι ντυμένη στην πένα.
Η Σαμάνθα δεν άντεξε άλλο και έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει την Γηραιά Αλβιώνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Σκύρο.
Όταν πάτησε το πόδι της στο νησί και είδε τα Σκυριανά αλογάκια, τα ερωτεύτηκε και πήρε την απόφαση που της καθόρισε όλη της την ζωή.
Να μείνει για πάντα στην περιοχή και να δώσει όλη της την ζωή στην φύση. "Δεν το μετανιώνω. Λατρεύω την άγρια ομορφιά και ζω ένα όνειρο που είχα από τα παλιά" είπε στο evianews η Σαμάνθα και συνεχίζει:
"Λατρεύω αυτόν το τόπο και την χώρα και με δυσκολία θα ξαναγύριζα πίσω τους ρυθμούς της πόλης".
Στην φωτογραφία την βλέπουμε με την Άλεξ (αριστερά) που τα τελευταία δύο χρόνια επισκέπτεται το νησί τα καλοκαίρια και σκοπεύει να μείνει για πάντα στο μέλλον. evianews.com

1 σχόλιο

  1. Εχεις βγαλει τον σκασμο τωρα κ. Ντινοπουλε ? Επισης θελω να μαθω, ποσο βλακας νιωθεις οταν μεσα σε λιγες ημερες αυτο-ξευτιλιστηκες ?

    Ντινόπουλε, έχω δυό γαϊδούρια και θέλω να τα ταϊσω με σανό! Αν αναλάβεις την υπόθεση, θα τα καταφέρεις λες;

    Εγώ στη θέση του Ντινόπουλου θα άφηνα μούσι, θα έβαζα περούκα και θα κρυβόμουνα...

    Και η παραίτησή μου θα ήταν αμετάκλητη και θα παραδεχόμουνα στο γράμμα της παραίτησης, ότι είχα μια ανεξήγητη και ανεπίτρεπτη κρίση Καραγκιοζισμού, που δε μου επιτρέπει να δείξω πλέον το πρόσωπό μου στον έξω κόσμο, πόσο μάλλον να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου στο κοινοβούλιο!

    Γεωργιάδης-Ντινόπουλος-Βορίδης-Μουρούτης-Πτωχός-Λαζαρίδης κ.ά (όλα τα ακροδεξιά κοπρόσκυλα, μη έχοντα καμιά σχέση με την κεντροδεξιά και τον Καραμανλισμό):

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ...

    ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση