GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι τυχαία η στιγμή του "λουκέτου" στην ΕΡΤ

Της Μαρίας Γιαχνάκη.  Έχουν γραφτεί τόσα για το κλείσιμο της ΕΡΤ από συναδέλφους που άλλη μια θέση δεν νομίζω ότι θα πρόσφερε τίπο...


Της Μαρίας Γιαχνάκη. 

Έχουν γραφτεί τόσα για το κλείσιμο της ΕΡΤ από συναδέλφους που άλλη μια θέση δεν νομίζω ότι θα πρόσφερε τίποτα.
Θέλω μόνο να μοιραστώ μαζί σας τα εξής:
Δεν είναι τυχαίο που διάλεξαν αυτήν την ώρα για το λουκέτο . Χρειάστηκε προφανώς να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από άλλα πολύ σοβαρά εθνικά και οικονομικά θέματα όπως αυτό της ΔΕΠΑ και της πώλησής της όπου μιλάμε για ένα πραγματικό φιάσκο.
Την ΕΡΤ όλοι την έβριζαν για τις υψηλές αμοιβές και τις πανάκριβες παραγωγές της αντί λοιπόν να κόψουν τις προκλητικές παραγωγές και να τις κάνουν πιο οικονομικές και να μαζέψουν τα έξοδα με άλλους τρόπους αποφάσισαν μαζί με τα ξερά να κάψουν και τα χλωρά κι εννοώ τους απλούς εργαζόμενους χαμηλόμισθους συναδέλφους μου και άλλες ειδικότητες.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ σίγουρα θυμίζει άλλες περιόδους και μας πάει σε άλλες εποχές αλλά δεν είναι το πρώτο που μας οδηγεί την σκέψη στον φασισμό. Οτιδήποτε έκανε ως τώρα η τρικομματική κυβέρνηση σε συνεργασία με την ΤΡΟΙΚΑ ήταν φασιστικό .
Έχασαν και άλλοι την δουλειά τους όλο αυτόν τον καιρό από άλλα κανάλια εφημερίδες τηλεοράσεις είχαν και αυτοί ψυχή , έμειναν και αυτοί στο δρόμο.
Για όσους λένε μπράβο στο Σαμαρά για την απόφασή του αυτή ποιος τους λέει ότι αυτό που θα στήσουν τώρα δεν θα είναι ένα εργαλείο της συγκεκριμένης κυβέρνησης όπου θα τακτοποιηθούν μόνο όσοι έχουν μπάρμπα στην Κορώνη δηλαδή ότι γινόταν και μέχρι τώρα.
Ας τρώγανε τα μεγάλα ονόματα των πολλών εκατομμυρίων που αφού πέρασαν από όλα τα ιδιωτικά κανάλια μάζεψαν την χαρτούρα τους και μετά είπαν να αράξουν στην ΕΡΤ και να φάνε και από εκεί ότι μπορούσαν. Ας ενεργοποιούσαν το ήδη υπάρχον προσωπικό που έτσι κι αλλιώς το πλήρωναν και το είχαν στην απραγία μόνο και μόνο για να δίνουν τα προγράμματα σε εξωτερικές παραγωγές για να παίρνουν τις μίζες τους και οι ίδιοι.
Αυτά μας φάγανε οι μίζες τα χρήματα κάτω από τραπέζι , τα κομματόσκυλα και οι εκάστοτε υπουργοί αρμόδιοι για την ΕΡΤ που έβαζαν φίλους και συγγενείς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε θέσεις.
Όλα αυτά σήμερα έβαλαν σε κίνδυνο την ΕΡΤ.
Αυτήν την στιγμή σε Θράκη και Αιγαίο οι Έλληνες θα παρακολουθούν τουρκικά κανάλια αφού αυτά εκπέμπουν μια χαρά εκεί και οι Έλληνες του εξωτερικού που έπαιρναν μια μυρωδιά στην ξενιτιά από την Ελλαδίτσα μας τώρα μένουν να περιμένουν το νέο σχέδιο όταν και αν φτουρήσει.
Κι εσύ βρε φίλε Σίμο Κεδίκογλου πως τόλμησες να κάνεις τέτοιες προσλήψεις στην ΕΡΤ με τόσους γραμματείς και φαρισαίους και με αυτά τα ποσά . Δεν σκέφτηκες την πρόκληση και την οργή που σήμερα προκαλείς με την αποκάλυψη αυτή που εμφανίζει ότι κι εσύ συνέχιζες τις κακές συνήθειες των προκατόχων σου ;;;;
Έπρεπε να γίνει ξεκαθάρισμα αλλά όχι έτσι … Την ΕΡΤ την πλήρωναν οι Έλληνες και ανήκει στους Έλληνες όπως ανήκαν και όλα όσα μας πήραν μέσα σε ένα χρόνο. Γιατί τα συνδικάτα και οι οργανώσεις δεν αντέδρασαν το ίδιο . Μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτόν τον ξεσηκωμό; briefingnews.gr

1 σχόλιο

  1. Ποιος είναι πρωθυπουργός μας; Ο Μπόμπολας ,ο Αλαφούζος, ο Βαρδιλογγιανης, ο Μελισαννηδης,ο Κοντομηνας είναι ο πρωθυπουργοί μας....ΟΤΑΝ ΔΊΝΟΥΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΤΗΝ ΝΤΙΤΖΙΑ την δορυφορική πλατφόρμα ΣΕ ΑΛΦΑ-ΑΝΤ1-ΜΕΚΑ-ΣΚΑΙ ξέρετε τι σημαίνει; η όποια εκπομπή δεν μας αρέσει δεν θα ανεβαίνει ....και όλοι αυτοί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ για της δημόσιες συχνότητες...


    Αυτά θα τα μάθετε όταν αποφασίσουν να ανοίξουν ΜΕΡΙΚΆ στόματα ΑΚΌΜΑ και μέσα από την ΕΡΤ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑ....ΨΩΜΙ ....ΜΑΣΕΣ...ΞΑΠΛΕΣ...ΦΩΒΟΥΣ..

    Η ΟΠΛΑ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση