GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σ. Λυκούδης: Πήραμε την απόφαση σε λάθος χρόνο

Την προειδοποίηση προς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να δείξουν μετριοπάθεια στις κρίσεις τους για την αποχώρηση από την κυβέρνηση, επειδή «κ...


Την προειδοποίηση προς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ να δείξουν μετριοπάθεια στις κρίσεις τους για την αποχώρηση από την κυβέρνηση, επειδή «καραδοκεί ο κίνδυνος μιας μίζερης εσωστρέφειας», διατύπωσε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, ο γραμματέας του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης.
 Πρόσθεσε ότι απέφυγε να μιλήσει δημόσια όλες αυτές τις μέρες, αλλά εξ υπαρχής είχε εκφράσει τη διαφωνία του στον Φώτη Κουβέλη με το επιχείρημα: «Πήραμε την απόφαση σε λάθος χρόνο, με λάθος τρόπο και λάθος αφορμή». Σημείωσε χειροκροτούμενος: «Μέσα από αυτή τη διαφωνία ενισχύθηκε η συναισθηματική μας φιλία 40 χρόνων».
 Ο κ. Λυκούδης επισήμανε ότι στις εκτιμήσεις των στελεχών τού κόμματος κυριαρχεί από τη μια, η ελαφρότητα -«από το ωσαννά πήγαμε στο σταύρωσον» είπε χαρακτηριστικά- και από την άλλη, το ότι «πέσαμε στο κενό». «Χρειάζεται μέτρο» τόνισε και ζήτησε να επικρατήσει η κοινή λογική της Ανανεωτικής Αριστεράς, που είναι διαχρονική. Σημείωσε, δε, πως δεν υπάρχει έτοιμος δρόμος, ενώ δήλωσε ότι δεν φοβάται αποχωρήσεις και διάσπαση. Τον λόγο στη συνεδρίαση πήρε και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος ανέφερε ότι έγιναν αρκετά σημαντικά πράγματα στον χώρο της Δικαιοσύνης, γεγονός που παραδέχθηκε, όπως είπε, και ο νυν υπουργός, Χαράλαμπος Αθανασίου, και υποστήριξε ότι η προτεραιότητα της ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να είναι ο «αριστερός μεταρρυθμισμός».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση