GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο πολλές οι καταστροφές που άφησαν πίσω τους, από τα κλοπιμαία!

Συχνό φαινόμενο είναι οι διαρρήξεις και οι κλοπές στα Χανιά, στη Νέα Χώρα και στην ευρύτερη περιοχή. Οι "ποντικοί" αλωνίζο...


Συχνό φαινόμενο είναι οι διαρρήξεις και οι κλοπές στα Χανιά, στη Νέα Χώρα και στην ευρύτερη περιοχή. Οι "ποντικοί" αλωνίζουν ανοίγοντας σπίτια και αυτοκίνητα, σχεδόν ανενόχλητοι χωρίς διάκριση στην ώρα.
Χαρακτηριστική η περίπτωση κατά την οποία άγνωστοι δράστες πήδηξαν από το συρματόπλεγμα της αυλής μονοκατοικίας, παραβίασαν την κλειδαριά της ξύλινης πόρτας, μπήκαν μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού και έριξαν στο έδαφος ότι υπήρχε σε ντουλάπες και συρτάρια.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, μετά από τις 20.30 όταν ο ιδιοκτήτης είχε πάει σε φιλικό σπίτι, προκειμένου να συλληπηθεί την οικογένεια, για το θάνατο του εκλιπόντος από ατύχημα. Επιστρέφοντας λίγο μετά από τα μεσάνυχτα βρήκε το σπίτι ανάστατο, ενώ έλειπε ένα πολύ μικρό ποσό που είχε και άλλα αντικείμενα.
Οι δράστες φεύγοντας έσπασαν και το παράθυρο για να διαφύγουν από άλλο σημείο του σπιτιού, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, η ταλαιπωρία για το συμμέζεμα και οι ζημιές στην πόρτα και στο παράθυρο, είναι ίσως πιο ακριβές από την αξία των ίδιων των κλοπιμαίων.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας στα Χανιά. cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση