GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάχαλο με τις εκλογές στην Αλβανία: Μπερίσα και Ράμα ανακοίνωσαν και οι δύο ότι νίκησαν

Χάος επικρατεί στην Αλβανία με τα αποτελέσματα των αλβανικών εκλογών, καθώς και τα δύο μεγάλα κόμματα ανακοίνωσαν τη νίκη τους στην ...

Χάος επικρατεί στην Αλβανία με τα αποτελέσματα των αλβανικών εκλογών, καθώς και τα δύο μεγάλα κόμματα ανακοίνωσαν τη νίκη τους στην αναμέτρηση, τη στιγμή που στη χώρα επικρατεί αναβρασμός έπειτα από το θάνατο ενός μέλους της αντιπολίτευσης από σφαίρα. Πρώτος ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα ανακοίνωσε ότι «η «αναγέννηση» νίκησε απέναντι στην καταστροφή». Η ‘Αναγέννηση’ νίκησε απέναντι στην καταστροφή», δήλωσε ο Εντι Ράμα σε συνέντευξη Τύπου στα Τίρανα ενώπιον υποστηρικτών του που φώναζαν το σύνθημα «νίκη».
Ο Ράμα έκανε, ακόμη, έκκληση στους αρχηγούς της αστυνομίας, τους οποίους κατηγόρησε ως εμπλεκόμενους σε προσπάθειες για νοθεία, να μην τολμήσουν να πειράξουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας διότι, όπως είπε, «ο Μπερίσα δεν είναι παρά ένας υπηρεσιακός πρωθυπουργός που θα πρέπει να ετοιμάσει την παράδοση της εξουσίας στον αριστερό συνασπισμό». Είμαι πεπεισμένος για τη μεγάλη μας νίκη», δήλωσε από την πλευρά του ο απερχόμενος πρωθυπουργός και επικεφαλής του συνασπισμού της δεξιάς Σαλί Μπερίσα.
Επίσης η εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος Μελίντα Μπρέγκου ανακοίνωσε την νίκη του κόμματος υπογραμμίζοντας πως «ο αλβανικός λαός αποφάσισε να συνεχίσουμε και να κυβερνήσουμε την χώρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια». Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας υπήρχε μεγάλη ένταση και επεισόδια σε πολλά εκλογικά κέντρα, ενώ ένα μέλος της αντιπολίτευσης έπεσε νεκρό από σφαίρα. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο, μετά και την άδεια της κεντρικής εκλογικής επιτροπής για παράταση της ψηφοφορίας για όσο χρειάζεται, λόγω του μεγάλου αριθμού των εκλογέων που περιμένει ακόμη έξω από εκλογικά τμήματα για να ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση