GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μιζέρια και η κακία του Έλληνα

Χαίρομαι, βλέπω ότι έχω υπέροχους φίλους μέσα στο face book, φίλους με απόψεις τρομερές και φοβερές, απόψεις για όλα και για όλους… ...


Χαίρομαι, βλέπω ότι έχω υπέροχους φίλους μέσα στο face book, φίλους με απόψεις τρομερές και φοβερές, απόψεις για όλα και για όλους… λοιπόν αγαπητέ φίλε, άκου και κάτι ακόμα, χθες θυμήθηκα τα καλά χρόνια μου που κατέβαινα σε συγκεντρώσεις και περίμενα να σε δω εκεί, να σε δω να υλοποιείς όλα αυτά που γράφεις εδώ μέσα και ξέρεις τι είδα? Είδα ανθρώπους πολλοί μεγαλύτερους ηλικιακά από σένα, αλλά και πολύ ‘’μεγαλύτερους’’ σε άποψη και μυαλό…. είδα ανθρώπους που νοιάζονται για το αύριο, ανθρώπους απλούς που αναρωτιούνται που πάμε και τι κάνουμε…. και εσύ φίλε που ήσουν? Το έμαθα σήμερα λοιπόν που ήσουν?
Ήσουν στον καναπέ σου και έβγαζες για ακόμη μια φορά το διάγγελμα σου μέσα από την κακία σου και τη «γνώση σου»!!! Είσαι μίζερος φίλε και ένα ‘’τίποτα’’. Το να γράφετε τις κακίες σας είναι το μόνο εύκολο, το να κοιτάξετε λίγο πιο πέρα από τις υπέροχες παρωπίδες σας είναι το δύσκολο. Όλα είναι αλυσίδα, ο καναπές σου, ο χοντρούλικος κ@λος σου, οι απόψεις σου, το γράψιμο σου, η μιζέρια σου και τέλος η κακία σου.
Όπως αλυσίδα είναι και η ζωή σου, έκανες το σωστό έτσι? Έβγαλες όλη τη χολή σου, για το νέο θέμα που απασχολεί από χθες τους πάντες….?? Λοιπόν φίλε, αυτοί που τα παίρνανε χοντρά, θα συνεχίσουν να τα παίρνουν, σε άλλο κανάλι, σε άλλο ραδιόφωνο, στη Νέα ΕΡΤ που θα γίνει αργότερα, μη νοιάζεσαι αυτοί έχουν τον τρόπο και θα συνεχίσουν να τα παίρνουν… .
Ξέρεις φίλε, μέσα στην ΕΡΤ δεν πληρωνόταν όλοι με τα ποσά που θέλεις εσύ να μας πείσεις. Κοίτα λοιπόν το αύριο σου φίλε, κοιτά ότι ξεπουλιόμαστε, κοίτα ότι θα μπούμε στην ουρά και εμείς, να περιμένουμε με το τσίγκινο σκεύος το φαγητό μας?, γιατί όλα αυτά φίλε είναι αλυσίδα. Φίλε, περίμενε υπομονετικά να βγάλει ο ΑΣΕΠ προκηρύξεις για 5 μήνες και να λες και ευχαριστώ στα ψίχουλα που σου θα σου δίνουν…. Φίλε δούλευε σε πολυκαταστήματα με αβέβαιο μέλλον χωρίς να πληρώνεσαι….
Φίλε παρακάλα τους γονείς σου να σε πληρώνουν τα πάγια έξοδα σου….. αυτή είναι η αλυσίδα υπέροχε φίλε…. και εσύ που νομίζεις ότι είσαι καλυμμένος στην δερμάτινη παχουλή πολυθρόνα κάποιου γραφείου είσαι γελασμένος φίλε…. Είσαι αναλώσιμο υλικό φίλε και ψάξε να βρεις δουλειά (δουλεία)φίλε στα 35, 40, 50 σου….. Μείνε λοιπόν λίγο ακόμα μπροστά στον τέλειο υπολογιστή σου, γράψε και άλλες κακίες, ρίξε και άλλη χολή, γιατί έτσι σε βολεύει φίλε, κρύβεσαι. Κρύβεσαι πίσω από το ίδιο σου εαυτό….
Όταν λοιπόν φίλε βγεις από το κρυφτό σου, θα είναι αργά, αυτοί που ήταν πλούσιοι και τρώγανε από την πλάτη σου θα συνεχίσουν να είναι και εσύ φίλε, θα είσαι το ίδιο μίζερος όπως τώρα…. Η δήθεν κακία σου θα είναι μόνο στα κείμενα που γράφεις… και τότε δε θα χαίρεσαι, απλά θα τα διαβάζεις για τελευταία φορά, πριν τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα…..ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΥΠΕΡΟΧΕ ΦΙΛΕ…..
Αναγνώστρια

5 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΣΥ ΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΣΥ ΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ?ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΓΑΛΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?Η ΧΡΥΣΟ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΤΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΩΡΑ... ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΥΜΑΡ -Ν.Δ ΞΕΡΟΥΝ δεν θα ξαναδουνε ΒΟΥΛΗ και αποδοχές των 100.000 ευρω συν συν συν συν...αυτά σκέφτονται και όχι το ΤΟΠΟ..


    Όσο παίζουμε τα καλά παιδια ,όσο αυτοκτονούν χωρίς να σκοτώνουν έστω και ΈΝΑΝ ....ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΊΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΉΣΙ --ΣΉΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΩ ΕΓΩ -ΑΎΡΙΟ ΕΣΎ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση