GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η Μαντόνα στέλνει μήνυμα στον Ερντογάν - Διασημότητες στο πλευρό των Τούρκων διαδηλωτών

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος δίνουν «παρόν» στα επεισόδια της Τουρκίας δια...


Μερικές από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος δίνουν «παρόν» στα επεισόδια της Τουρκίας διαδικτυακά με φωτογραφίες και μηνύματα συμπαράστασης στους στους διαδηλωτές.

Σταρ του Χόλιγουντ εκφράζουν τις τελευταίες ημέρες την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά της κυβερνητικής βίας και υπέρ της έκφρασης δημοκρατικών διαφωνιών.
Από τους πρώτους που σχολίασαν τα γεγονότα στη γειτονική χώρα ήταν η Μαντόνα. Η 54χρονη σταρ ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της με τη λεζάντα: «Σταματήστε τη βία στην Τουρκία. Ξεκινήστε την επανάσταση της αγάπης».
Μια φωτογραφία της στην οποία κρατά ένα χαρτί που γράφει «Αγαπητοί κάτοικοι του κόσμου η αστυνομία χτυπάει βίαια τους κατοίκους και προστατεύεται από την Κυβέρνηση» επέλεξε να δημοσιεύσει η ηθοποιός Τίλντα Σουίντον, ενώ ο μουσικός Μόμπι έγραψε: «Ελπίζω ότι ο Ερντογάν και η υπόλοιπη κυβέρνηση θα δώσουν προσοχή σε αυτά που γίνονται. Η Τουρκία είναι δημοκρατία και όχι θεοκρατία».
Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις, στο μήνυμά του στο Twitter αναφέρθηκε στη σιωπή των τουρκικών μέσων ενημέρωσης: «Διαδώστε το παντού.. Ο τουρκικός τύπος δεν λειτουργεί. Ο κόσμος πεθαίνει στους δρόμους. Οι Τούρκοι υποφέρουν».
Την στήριξή τους προς τους Τούρκους διαδηλωτές εξέφρασαν επίσης το διάσημο μοντέλο Μιράντα Κερ, ο ηθοποιός Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ και ο συγγραφέας Έτγκαρ Κερέτ.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση