GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στη Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν..."

Δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου.   Η χώρα χρειάζεται ηρεμία. Οι πολίτες, ειδικά όσοι απασχολούνται με τον τουρισμό, χαρακτηρίζουν ως τυχοδιώκτες ό...

Δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου.  
Η χώρα χρειάζεται ηρεμία. Οι πολίτες, ειδικά όσοι απασχολούνται με τον τουρισμό, χαρακτηρίζουν ως τυχοδιώκτες όσους υποστηρίζουν ή διευκολύνουν τη διενέργεια εκλογών. Η ΝΔ το 2012 οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, χτυπώντας την οικονομική ζωή του τόπου, και φέτος προκαλεί παρόμοιους συνειρμούς εντός κι εκτός Ελλάδας. Η αναδιάρθρωση στο δημόσιο καθυστερεί εδώ και δύο χρόνια. Στο πλαίσιο αυτής της καθυστέρησης κινήθηκαν τα πράγματα και για την ΕΡΤ. Αντί της αναδιάρθρωσης η ακινησία. Και στο τέλος, ως αρνητική συνέπεια της ακινησίας, το χτύπημα στο ψαχνό. Το χτύπημα στους ανθρώπους. Αντί της αναδιάρθρωσης, όποιον πάρει ο χάρος. Έχουμε πολιτικό δικαίωμα να ασκούμε κριτική διότι σταθερά και ανεξαρτήτως αν ήμασταν στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση υποστηρίξαμε με θάρρος και δημόσια την ανάγκη αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ. Και τότε και τώρα. Η χώρα και οι πολίτες της θα αποφύγουν τις καταστροφικές λογικές των εκλογών. Στη Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν.

5 σχόλια

  1. Βατερλώ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ήξεραν για την ΕΡΤ και τώρα τρέχουν για να κερδίσουν κάποια ψηφουλάκια. Απέδειξαν την αναξιοπιστία τους, γιατί φοβήθηκαν όταν είδαν τις αντιδράσεις !
    Βατερλώ και για τη ΝΔ, γιατί επικοινωνιακά τα έκανε μπάχαλο, από τη στιγμή που υπήρχαν δηλώσεις Κεδίκογλου κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ειδικότερα δημιουργεί ένα κλίμα πανικού σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί όλοι αρχίζουν να φοβούνται ότι μπορεί να έρθει ξαφνικά και η δική τους σειρά.
    Φυσικά οι ψευτομαγκιές για την κήρυξη πρόωρων εκλογών δεν έχουν πέραση, γιατί απλά δεν είναι σίγουρο, πλέον, αν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα πιάσουν το 3%, ειδικά τώρα που αποκαλύπτεται ότι ήξεραν.
    Από την άλλη η ΝΔ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, ειδικά αν βλέπει ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν, ότι τα ρωσικά κεφάλαια δεν σώζουν τη κατάσταση, οπότε μπορεί να ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο κ. Σαμαράς, ανάλογη με αυτήν του Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Η μαύρη εικόνα στα κανάλια της ΕΡΤ αποτελεί ένα πλήγμα για την τρικομματική κυβέρνηση, άσχετα με την ποιότητα και την θεαματικότητα της ΕΡΤ. Αν αυτό συνδυαστεί με την μαζική καταψήφιση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές καθηγητών ( κυρίως ) και δασκάλων ( δευτερευόντως ), τότε μιλάμε και συνθήκες 1981, οπότε η ΝΔ συρρικνώνεται σημαντικά και πέφτει ακόμα πιο χαμηλά ( προς όφελος των ΑΝΕΛ και της Χ.Α ), ενώ Βενιζελοπασοκ και Κουβελοδημαρ δίνουν μάχη για να μπουν οριακά στη Βουλή, έχοντας απέναντί τους τους άνεργους, τους νεόπτωχους, τους φοροχαρατσόπληκτους, τους δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους νέους και το μεγάλο μέρος των συνταξιούχων, που βιώνει κάθε μέρα την εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί δεν πεθαινουν κι ολας. Τάδε έφη ο Λοβέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε μαλάκα Λοβέρδο !!! αν γίνουν εκλογές θα καταστραφεί η χώρα;

    Βρε αρικαραγκιοζη τι πρέπει να γίνετε να κάνουμε εκλογές ΟΤΑΝ οι φίλοι σου οι ξενοδόχοι κάνουν διακοπές; ΤΟ ΞΕΡΗΣ ΜΑΛΆΚΑ ΌΤΙ ΒΟΥΛΉ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΒΑΛΑ .....ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ 45 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ 60.000 ευρω ΚΑΙ ΙΔΗΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΚΟΥΦΑΛΕΣ...ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ

    Μπουτζουκας Τηλέμαχος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γίνομαι φωτιά τις νύχτες και γυρνώ
    γυρίζω στα παλιά και σαν φωτιά τα καίω μες στο σκοτάδι σαν τον τρελό γυρνώ και το παρελθόν μου με καίει και το καίω γίνομαι φωτιά…

    Θα τα βάλω όλα μπουρλότο
    να γλιτώσω ρε γαμώτο
    να γλιτώσω απ’ τα παλιά
    θα τα βάλω όλα φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο λάθος μου
    το τρελό το πάθος μου
    το πληρώνω ακριβά
    σαν μαχαίρι στην καρδιά
    ό,τι ήθελες σου το `δωσα
    τίποτα δεν κράτησα
    το φινάλε το `νιωσα
    σαν κουτός την πάτησα

    Να `χα δύο χειροβομβίδες
    να τα κάνω όλα βίδες
    σπίτια αυτοκίνητα
    κινητά και ακίνητα
    να `χα δυο χειροβομβίδες
    να τα κάνω όλα βίδες
    να `χα άλλη μια για μένα
    να κάνω κάτι και σε σένα

    Έχω πέσει στα βαθιά
    έχει σπάσει η καρδιά
    και πληρώνω τα σπασμένα
    π’ αγαπώ τα προδομένα
    τίποτα δεν έδινες
    εφιάλτης έγινες
    ευτυχώς που τέλειωσα
    την ψυχή μου έσωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση