GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεσολόγγι: Άλλαξε η εικόνα της εισόδου, την πόλη πότε θα την αλλάξετε;

Σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην είσοδο της πόλης. Παρών ο δήμαρχος Σπετσών, δωρητής του κανο...


Σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην είσοδο της πόλης. Παρών ο δήμαρχος Σπετσών, δωρητής του κανονιού και της άγκυρας,εκπρόσωπος της Μητρόπολης ο Πατήρ Επιφάνειος, δωρητής του...

Σταυρού η Μητρόπολη ,οι άνθρωποι που δούλεψαν ώστε να στηθεί το μνημείο ,εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και απο την περιφέρεια ο κ. Αντωνόπουλος.

Λόγο έβγαλε ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Κατσούλης ο οποίος είπε οτι μετά απο πολλά χρόνια η πόλη αποκτά στην είσοδο της την εικόνα που της αξίζει. Συνφωνούμε κύριε Δήμαρχε αλλά την πόλη πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να την φτιάξουν οι δημοτικές αρχές που περνάνε κάθε τετραετία?
Ιστορικό το μνημείο και έδωσε και στοιχεία στον λόγο του ο Δήμαρχος Σπετσών για τον συμβολισμό του κανονιού και της άγκυρας.Επίσης έφερε και πέτρες απο τις Σπέτσες τις οποίες τοποθέτησαν στο μνημείο.Μίλησε επίσης οτι μόλις περάσουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες θα λειτουργήσει στο Μεσολόγγι και το θαλάσσιο ταξί.
Άποψη μας για το μνημείο είναι οτι πολύ καλή ιδέα ,επιτέλους να τονιστεί η είσοδος της πόλης, μόνο που όπως το έστησαν το μνημείο θα πρέπει να φτάσει στα 60 μέτρα ο οδηγός για να το δει και φυσικά αν στρέψει το βλέμμα του προς το μνημείο πολύ πιθανό να τρακαρεί έτσι όπως έχει γίνει η διασταύρωση.Είναι στημένο χαμηλά και την ημέρα θα πρέπει να σταματήσει ο οδηγός για να το δεί και να καταλάβει τι είναι.Καλύτερα θα ήταν λοιπόν πριν στηθεί το μνημείο κάποιος να παρατηρούσε καλύτερα το στήσιμο του μνημείου ώστε απο μακρυά να φαίνεται για να τραβήξει τον προσοχή του οδηγού και να τον παροτρύνει να μπει στην πόλη.

Για το θέμα το εικαστικό και το καλλιτεχνικό ? που τόσο πολύ τονίστηκε εμείς δεν παρατηρήσαμε τίποτα το διαφορετικό από ένα απλό στήσιμο των αντικειμένων.Ευτυχώς που όπως είπε ο δήμαρχος ήταν εθελοντική η εργασία τοποθέτησης των αντικειμένων.
Μακάρι να γίνουν και έργα σε αυτήν την πόλη και να μην μείνουμε μόνο σε μνημεία αφού ετοιμάζεται και ο χώρος στην Πύλη για να τοποθετήσουν το άγαλμα της Ελευθερίας.
onairnews.gr

2 σχόλια

  1. Μένει η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα μέχρι το 2016!
    Έρχεται και νέα φοροκαταιγίδα στα ακίνητα, και το ΔΝΤ ζητά να μη γίνει καμία μείωση φόρων !

    Σφαγή στις Πανελλαδικές σε πολλά μαθήματα, η πλειοψηφία των μαθητών κάτω από τη βάση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις! Αυτό δεν ήθελε η κοινή γνώμη, οι γονείς και οι μαθητές ; Να επιστρατευθούν οι καθηγητές και να γίνουν οι Πανελλαδικές και να μπουν οι νέοι στα Πανεπιστήμια ( και στη σειρά για το ταμείο ανεργίας ή για μετανάστευση, όπως το 80% των νέων ) ;

    Πάρτε κι άλλα.Και θα ακολουθήσουν και ακόμα χειρότερα. Μπροστά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κατά 2% του Σύριζα ; Φάτε ανεργία, φάτε νέους φόρους, φάτε έκτακτες εισφορές! Γιατί να αλλάξουν, αφού ο κόσμος είναι "ικανοποιημένος" ; Όλοι είναι στους δρόμους, σε Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, μόνο οι ευνουχισμένοι καρπαζοεισπράκτορες, ραγιάδες Νεοέλληνες τις τρώνε αλύπητα εδώ και 4 χρόνια και δεν βγάζουν μιλιά !

    Και φυσικά η ΝΔ θα λεηλατήσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να βγει πρώτο κόμμα. Και καλά τους κάνει! Φάτε έκτακτη εισφορά μέχρι το 2016, ψηφίστε τους και πληρώστε τους,ενώ το μαύρο χρήμα δισ. ευρώ είναι στις τραπεζικές θυρίδες και σε παραδείσους του εξωτερικού. Άνεργοι και νεόπτωχοι σας αξίζει να είστε σε αυτή τη θέση, αφού δεν αντιδράτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λίγα είπες, αλλά τα κτήνη δε χαμπαριάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση