GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για μικρές, κομματικές επιλογές»

Το βασικό δίδαγμα της κρίσης είναι πως «στην πατρίδα μας δεν υπάρχουν πια περιθώρια για μικρές, κομματικές ή προσωπικές επιλογές» δη...


Το βασικό δίδαγμα της κρίσης είναι πως «στην πατρίδα μας δεν υπάρχουν πια περιθώρια για μικρές, κομματικές ή προσωπικές επιλογές» δηλώνει στο «Έθνος της Κυριακής» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι και πάλι το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να διασφαλίσει τη σταθερή και ομαλή πορεία της κυβέρνησης και της χώρας και το έκανε. Το εθνικό συμφέρον προτάσσεται κάθε κομματικής επιδίωξης. Η Δημοκρατική Παράταξη και στο παρελθόν και τώρα υπάρχει χάριν του λαού και του Έθνους» τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρει πως αρχίζει τώρα μια νέα φάση κατά την οποία «απαιτούνται εγγυήσεις σοβαρότητας, ενότητας, αποτελεσματικότητας και επιτυχίας. Εγγυήσεις προγραμματικές, οργανωτικές, προσωπικές».

6 σχόλια

  1. Ρε δω οι Ελληνες δουλεύουν απλήρωτοι 8-9 μήνες και κάνουν τα υπομονή να μην ΧΆΣΟΥΝ την δουλεία τους ..γιατί δουλεία είναι και απλήρωτους τους έχουν , και εργασιακά δικαιώματα δεν έχουν , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΜΕ ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ....πόσο μεταλλαγμένα άλογα να έχουμε φάει εεεεε ...πόσο χλαπάτσες έχουμε καταντήσει εεε;;

    ΒΕΝΙΖΈΛΟ ΓΆΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΚΆ ΤΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ...ΒΓΆΛΕ ΕΝΑ ΔΙΆΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΌΛΟΙ ΤΣΆΜΠΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΕΦΟΠΛΗΣΤΕΣ Κ.Τ.Λ,,, ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΏ ΣΤΟ ΒΑΛΕΡΊ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ..ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΑΜΕ ΜΑΤΣ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΕ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Η ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΓΕΛΛΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΟΥΝ.Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.
    ΒΑΛΕ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΌ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΉ....ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΚΕΡΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΦΗΣΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαράς-Βενιζέλος συζητούν και κοινή εκλογική κάθοδο...

    Σαμαράς και Βενιζέλος φέρονται διατεθειμένοι να συνεργαστούν και εκλογικά, υπό προϋποθέσεις!
    Το σενάριο αυτό, πάντοτε υπό προϋποθέσεις, βολεύει και τους δυο.

    Αυτό θα καταστεί όχι απλά εφικτό αλλά αναγκαίο, αν όταν θα προκύψουν εκλογές ο Β. Βενιζέλος αντιληφθεί ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής ή να συρρικνωθεί σε απελπιστικό βαθμό.

    Σε μια τέτοια περίπτωση διευκολύνονται εξελίξεις προς την κατεύθυνση μιας εκλογικής συνεργασίας μεταξύ των έως σχετικά πρόσφατα «άσπονδων»…

    Τα παραπάνω επιβεβαίωσαν συνεργάτες και των δύο πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι μάλιστα απαντώντας σε ερώτημά μας για το πότε βλέπουν τις επόμενες εκλογές εξέφρασαν την εκτίμηση ότι: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον κάβο του Αρμαγεδώνα που έρχεται από φθινόπωρο με τα νέα ΜΕΤΡΆ αλλά και το σίγουρο πια κούρεμα των καταθέσεων...αιώνια η μνήμη και τον δυο απατεώνων...δεν τους χρειάζονται άλλο ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΠΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ.

    ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕΣ ΟΣΕΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΙΜΟΥ.

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΡΕΖΙΛΙ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ; ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;

    ΞΕΡΩ Ο ΤΣΟΧΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ.

    ΧΟΝΤΡΕ... BACK HAVE ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ BMW ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑΖΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΡΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΥΤΕ 3% ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ 30 ΚΑΙ 40% ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ; ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΤΕΩΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις τριακόσιοι συμφεροντολόγοι που για τον ψήφο του κλέφτη, του δολοφόνου, του σωματέμπορα, του εμπόρου ναρκωτικών, του παιδόφιλου, του κάθε ενός αλήτη βγάνετε τα μάτια σας για να τον αρπάξετε, που παριστάνετε τους προστάτες φτωχών και αδυνάτων, τι καμώματα είναι αυτά με την κρατική τηλεόραση ? Ποιος και ποια από εσάς δεν ξέρει ότι εκεί σε αυτόν τον άθλιο οργανισμό που εσείς προστατεύετε με νύχια και με δόντια από την άκρα Αριστερά ως την Άκρα Δεξιά γίνετε της πουτάνας?
    Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά τα λάχανα ?
    Ποιος από εσάς δεν ξέρει ότι στην κρατική τηλεόραση για να φτιάξουν τα πράγματα πρέπει να περάσει μπουλντόζα, να την ισοπεδώσει και μετά αφού όλοι λέμε ότι την χρειαζόμαστε να ξαναχτιστεί με τον αυστηρότερο κανονισμό για να μην έχουμε ξανά τα ίδια παρατράγουδα?
    Ποιος και ποια από εσάς δεν ξέρει για το φαγοπότι, την ρεμούλα, την ατιμία, την βρώμα και την δυσωδία, το ρουφιανιλίκι, το πισωκάρφωμα , και κάθε είδους παλιανθρωπιά με τις πλάτες του Δημοσίου και σε βάρος του Δημοσίου, και που αυτό αποδεικνύετε περίτρανα από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αυτού του οργανισμού, της κρατικής τηλεόρασης, εκλέγουν και έχουν για πρόεδρο τους έναν που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για κακούργημα! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ? Έτσι φαίνεται…..και όμως η κυβέρνηση και σύμπασα η αντιπολίτευση κουβεντιάζει μαζί του…. ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΕΙΣ!!!!!!
    Πλάι του και ο άλλος αλήτης που το παίζει θεσμικός παράγων με μεγάλη ομολογουμένως επιδεξιότητα, αφού έχει βρει κατά την γνώμη του τριακόσια κοροΐδα στην Βουλή των Ελλήνων και τους παίζει στα δάχτυλα του, ο νίκος φωτόπουλος, που ξεκίνησε από την Άκρα Αριστερά αλλά είδε φως και χρήμα στο Πασόκ και όρμησε εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, να βγάνει πύρινους λόγους εναντίων της κυβέρνησης στο πλευρό του προηγούμενου, κατά βάθος όχι για τίποτα άλλο, αλλά για το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση δεν παροτρύνει την Δικαιοσύνη να τον απαλλάξει με ένα βούλευμα από τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ κακουργήματα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ!!.
    Γιατί ρε συμφεροντολόγοι την θέλετε την κρατική τηλεόραση σε αυτά τα χάλια? Μήπως γιατί έτσι μπορείτε και την κουμαντάρετε για το καλό των συμφερόντων σας με μεγαλύτερη ευχέρεια? Μήπως γιατί μέσα από την βρωμιά της γίνονται πιο εύκολες κάποιες βρωμοδουλειές ? Μήπως σας δίνουν έτσι τηλεοπτικό χρόνο και χώρο τα ιδιωτικά μέσα, κανάλια και εφημερίδες που δεν θέλουν με τίποτα μια υγιή Δημόσια Κρατική Τηλεόραση? Βέβαια μπορεί να έχετε και δίκιο, γιατί αλλιώς κουμαντάρεις ένα βρωμιάρη με το δώσε μου να σου δώσω, και αλλιώς έχει το πράγμα με έναν που θέλει η επιχείρηση, και στην περίπτωση μας η Κρατική Τηλεόραση, να πάει μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση