GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχ Ελλάδα που θα βρεις λεφτά να πληρώσεις την ομαδική ψυχοθεραπεία του λαού σου...

Βγήκαν στους δρόμους οι απολυμένοι της ΕΡΤ διαμαρτυρόμενοι λέει όχι ρε παιδί μου μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον αλλά γιατί πονά...


Βγήκαν στους δρόμους οι απολυμένοι της ΕΡΤ διαμαρτυρόμενοι λέει όχι ρε παιδί μου μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον αλλά γιατί πονάνε την ΕΡΤ και δεν μπορούν να δεχτούν το μαύρο χρώμα, είναι θέμα αισθητικής αν κατάλαβα καλά, αν και μαύρο δεν έπεσε γιατί εκπέμπει μια χαρά και μάλιστα μονοπωλιακά και καταπατώντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα για πλουραλισμό στην ενημέρωση.
Η Κυβέρνηση που κατηγορούν ως χουντική είναι αυτή που τους επιτρέπει να εκπέμπουν και δεν θέλω ν ακούω για παράνομους πομπούς, αν ήθελε η κυβέρνηση θα είχε ρίξει τους διακόπτες του ρεύματος στο κτήριο της ΕΡΤ και θα είχε τελειώσει το παραμυθάκι. Για να μην ξεφύγω από τον λόγο που θέλησα να γράψω και αυτός έχει να κάνει με το προσυνέδριο της Ν.Δ. στο Ναύπλιο και όλους αυτούς που θα έρθουν να διαμαρτυρηθούν για το ΔΉΘΕΝ κλείσιμο της ΕΡΤ.
Αν θέλουν όλοι αυτοί να διαμαρτυρηθούν να πάνε στο Μαξίμου, να πάνε στο Σύνταγμα, να πάνε έξω από την Βουλή κι εμάς τους επαρχιώτες να μας αφήσουν ήσυχους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ , όμως είναι μια δημοκρατική διαδικασία στα πλαίσια του διαλόγου ενός κόμματος για την εσωκομματική λειτουργία αλλά και το βασικότερο για τις θέσεις της Ν.Δ. σχετικά με τις αλλαγές που χρειάζεται το Σύνταγμα αυτής της πολύπαθης χώρας.
Αυτοί λοιπόν όλοι που κόπτονται για την δημοκρατία θα έπρεπε να αφήσουν ήσυχους τους πολίτες που θα παρευρεθούν στο προσυνέδριο να συμμετάσχουν χωρίς τον φόβο και την απειλή επεισοδίων και επιτέλους να κατανοήσουν πως δημοκρατία δεν είναι το συμφέρον της τσέπης τους αλλά μια ιδέα που πιθανότατα λόγω της ιδεολογικής τους προέλευσης δεν την έχουν μάθει στα μαθήματα των πράσινων, κόκκινων και ροζ κομματικών γραφείων που ανδρώθηκαν.
Αυτοί που τους συμπαρίστανται είναι αυτοί που κατήγγειλαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για την μη δημοκρατική λειτουργία της ΕΡΤ ,για τα κομματικοδίαιτα στελέχη μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς που είχαν διοριστεί με μόνο προσόν την κομματική τους ταυτότητα και πολλά ακόμα. Εδώ κολλάει και η ομαδική ψυχοθεραπεία που έχει άμεση ανάγκη ο ελληνικός λαός .
Αναγνώστης

2 σχόλια

  1. ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΕ;....ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕ ΧΑΧΟΛΕ. ΡΩΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ Π.Ε.Θ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ !

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
    N 39,757129°
    E 19,946010°

    +39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση