GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταθλητής πάλης έγινε ασκητής στο Άγιο Όρος

Συνέντευξη στοn  Γιώργο Θεοχάρη. Από το βάθρο του πρωταθλητή στα Κατουνάκια του Αγίου Όρους. Ο πατήρ Βασίλειος, κατά κόσμον Παναγι...


Συνέντευξη στοn Γιώργο Θεοχάρη.

Από το βάθρο του πρωταθλητή στα Κατουνάκια του Αγίου Όρους. Ο πατήρ Βασίλειος, κατά κόσμον Παναγιώτης Λαζαρίδης, με...

11 μετάλλια στην ελεύθερη πάλη, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιλέξει τη σωτηρία της ψυχής του από τη δόξα των ανθρώπων.
Ο πατέρας Βασίλειος ζει σε στα ξακουστά Κατουνάκια στο Αγιο Ορος. Μια απόκρυμνη περιοχή που ζουν οι ασκητές. Εγκατέλειψε τις κοσμικές δόξες και τιμές που του χάρισε η ζωή μέσα απο τον πρωταθλητισμό και κατέφυγε σε μία απο τις ασκητικές περιοχές του Αθωνα.

Τον συνάντησε ο Γιώργος Θεοχάρης και του μίλησε για την απόφαση του να ακολουθήσει την ακραία μορφή μοναχισμού. Ο πατερας Βασίλειος ζούσε στο Μενίδι και στο Αγιο Ορος είναι εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια.

agioritikovima.gr

1 σχόλιο

  1. Αφιερωμένο στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

    Ο μόνος λόγος των λεονταρισμών Βενιζέλου- Κουβέλη είναι οι θεσούλες και τίποτα άλλο. Στο μεταξύ, κι ενώ δεν έχουν έρθει ακόμα οι 4 φόροι στα ακίνητα, αυτοί ετοιμάζουν νέα μέτρα και νέες περικοπές λόγω ΕΟΠΠΥ και ταμείων. Κοινώς, ετοιμάζονται να θάψουν τους Έλληνες ακόμα πιο βαθιά. Και φυσικά θα συνεχίσουν το έργο τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, όσο οι δημοσκοπήσεις τους έχουν σε κάποια αξιοπρεπή ποσοστά, έστω και μαγειρευμένα στα χαλκεία της διαπλοκής... Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, ενώ είναι υποχείρια του Σαμαρά και, φυσικά, της Τρόικα.Μόνο για την κουτάλα και τις καρέκλεις νοιάζονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση