GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Εναλλακτική είναι η λαϊκή αντίσταση του Νότου

Η ενωμένη αντίσταση των λαών του ευρωπαϊκού νότου, που θα δώσει το έναυσμα για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή σε όλη την Ευρώπη, είναι...


Η ενωμένη αντίσταση των λαών του ευρωπαϊκού νότου, που θα δώσει το έναυσμα για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή σε όλη την Ευρώπη, είναι η εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης», δήλωσε ο Α. Τσίπρας χθες στη Μαδρίτη, συμμετέχοντας σε πορεία κατά της τρόικας.
Με τη συμμετοχή του στην πορεία, ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε την τριήμερη επίσκεψή του στην Ισπανία. Στη δήλωσή του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η λιτότητα διαλύει τις κοινωνίες σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα, όμως, στον Νότο, σημειώνοντας την ανάγκη κοινής δράσης και αντίστασης στις πολιτικές λιτότητας. Αυτό, πλέον», είπε ο κ. Τσίπρας, «το συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερες δυνάμεις, σε όλο τον ευρωπαϊκό Νότο. Είναι πλέον φανερό, όλοι καταλαβαίνουν», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, «ότι δεν είναι οι τεμπέληδες Έλληνες το πρόβλημα, είναι ευρωπαϊκό το πρόβλημα, αφορά όλη την Ευρώπη, αφορά κυρίως τον ευρωπαϊκό Νότο».
 Απαιτείται λύση μέσα από τη συνεργασία, το μέτωπο των λαών του Νότου, που θα δώσει προοπτική αντίστασης και ανατροπής σε όλη την Ευρώπη» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση