GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΟΜΥΛΕ για την ΕΡΤ

Για δημοκρατική εκτροπή κάνει λόγο η ΟΜΥΛΕ σχολιάζοντας την απόφαση για την ΕΡΤ. Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των λιμενεργατών σημ...


Για δημοκρατική εκτροπή κάνει λόγο η ΟΜΥΛΕ σχολιάζοντας την απόφαση για την ΕΡΤ. Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των λιμενεργατών σημείωνει: «Η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού οδηγεί τη χώρα σε δημοκρατική εκτροπή. Με συνεχείς Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αδιαφορώντας για τους στοιχειώδεις κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ξεπουλάει τον Δημόσιο Πλούτο και κλείνει Δημόσιους Οργανισμούς, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετούν το Δημόσιο και Κοινωνικό συμφέρον.
Με το κλείσιμο της ΕΡΤ παραδίδεται το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης ολοκληρωτικά στους μεγαλοεργολάβους, προσθέτοντας ταυτόχρονα χιλιάδες εργαζόμενους στα εκατομμύρια ανέργων. Την ίδια συμπεριφορά αντιμετωπίζουμε και στα Λιμάνια, τα οποία η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει. Με αυθαίρετη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, τον Απρίλιο του 2012, μετέφεραν τις μετοχές των ΟΛΠ, ΟΛΘ και άλλων εταιριών στο ΤΑΙΠΕΔ. Εκ των υστέρων με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κατάργησαν τη νομοθετική ρύθμιση που εγγυόταν την πλειοψηφία των μετοχών στο Δημόσιο και ετοιμάζονται να το ολοκληρώσουν μέσω των Γ.Σ των μετόχων. Όλα αυτά, ενώ η ΟΜΥΛΕ και τα σωματεία είχαμε προσφύγει στο ΣτΕ και η υπόθεση εκδικάστηκε στις 07.06.2013 και αναμένεται η απόφαση».

1 σχόλιο

  1. Όταν πήραν τους κομμουνιστές δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν κομμουνιστής.

    Όταν πήραν τους Εβραίους δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν Εβραίος.

    Όταν πήραν τους συνδικαλιστές δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν συνδικαλιστής.

    Όταν ήρθαν να με πάρουν, δεν είχε μείνει κανείς να διαμαρτυρηθεί για μένα.

    Αυτή η ΜΑΎΡΗ προπαγάνδα να στρέφουν τον έναν ενάντιου του άλλου είναι το μόνο όπλο τους...

    Δεν υπάρχουν γιατροί που τα παίρνουν; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να κλείσει το νοσοκομείο;

    Δεν υπάρχουν ΔΙΚΑΣΤΕΣ που τα παίρνουν; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να κλείσουν τα δικαστήρια;

    Δεν υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ , να καταργήσουμε την δημοκρατία;

    Δεν υπάρχουν διαιτητές ποδοσφαίρου που τα παίρνουν ;ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να καταργήσουμε το ποδόσφαιρο;


    Έχω να αναφέρω τέτοια εκατομμύρια παραδείγματα....Όμως γιαυτό υπαρχή το ΚΡΑΤΟΣ δίκαιου δίκαιου και όχι το κομματικό κράτος οπερέτα που έχουμε ΣΉΜΕΡΑ που πρέπει να καταστραφεί και να καούν ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΜΑΖΙ να καούν κυριολεκτικά ... με παλιά υλικά δεν χτίζεις τίποτα καινούργιο ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    οι 32 διορισμένοι του σωτήρα Κεδικογλου παίρνουν όσο 2.000 εργαζόμενοι τον 600 ευρώ....

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση