GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κόντρα ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για το μνημόνιο

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση που διανύει  ο τόπος. Ο αναπλη...


Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση που διανύει  ο τόπος.
Ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου επέκρινε εκ νέου τη διακυβέρνηση ΑΚΕΛ, η οποία τόνισε, είναι υπεύθυνη για την οικονομική καταστροφή. Σημείωσε ότι δεν θα είχαμε Eurogroup, κουρέματα και μνημόνιο, αν δεν ήταν η καταστροφική διακυβέρνηση Χριστόφια.

Τη λύπη του εξέφρασε διά του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου το ΑΚΕΛ. Ο Σταύρος Ευαγόρου τόνισε ότι ακόμα και σήμερα η Κυβέρνηση επιμένει να κοροϊδεύει τον κόσμο για το ποιος έχει την ευθύνη για την προσφυγή στο μηχανισμό, την ώρα που αυτά ξεκαθαρίζουν και με γραπτά.

Το θέμα ξεκαθαρίζει περισσότερο είπε, μετά τη γνωστή δήλωση Όλι Ρεν, ο οποίος είπε ότι το πρόβλημα της Κύπρου ήταν καθαρά θέμα των τραπεζών και ελλιπούς εποπτείας από την Κεντρική Τράπεζα, καθώς και τη δήλωση του Πρώην Υπουργού Εσωτερικών της Ελλάδας ο οποίος είπε ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα ήταν καθαρά δημοσιονομικού ελλείμματος ενώ στην Κύπρο είναι πρόβλημα αμιγώς τραπεζικό.

Ο κ. Ευαγόρου είπε ότι η κυβερνητική πλευρά πρέπει να αποφασίσει ότι είναι κυβέρνηση και πρέπει να κυβερνήσει και ότι η καρδιά του προβλήματος είχε να κάνει με τις τράπεζες με αποτέλεσμα η Κύπρος να βρίσκεται σε μνημόνιο.
 alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση