GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Χτυπούσε με σκεπάρνι το... παπαπληγικό παιδί του για να σηκωθεί

Φαίνεται απίστευτο, μα είναι αληθινό. Μοιάζει με σενάριο θρίλερ, αλλά αποτέλεσε την πραγματικότητα για ένα παραπληγικό παιδί. Ο πατέρας τ...

Φαίνεται απίστευτο, μα είναι αληθινό. Μοιάζει με σενάριο θρίλερ, αλλά αποτέλεσε την πραγματικότητα για ένα παραπληγικό παιδί.
Ο πατέρας του, φώναζε να σηκωθεί και, επειδή δεν τα κατάφερνε, το χτυπούσε με σκεπάρνι στο κεφάλι και το σώμα, από το 2008!
Τότε, οι γείτονες είδαν τον πατέρα να φωνάζει και να χτυπάει τον 24χρονο, γιο του, ο οποίος μετά από πτώση, στα 8,5 του χρόνια, από τα νταμάρια, έμεινε παραπληγικός, μην μπορώντας ούτε να κινηθεί ούτε να μιλήσει.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, o πατέρας, ακολουθώντας μια "μέθοδο" επινόησής του, φώναζε και έβριζε επί μισή ώρα το παιδί του, για να το κάνει ... να σηκωθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αν και ο νεαρός κατέβαλε προσπάθειες.
Το ζευγάρι των γειτόνων που είχαν γίνει μάρτυρες των αποτρόπαιων πράξεων διαμαρτυρήθηκε και όταν ο πατέρας βγήκε από το σπίτι και κλήθηκε να απαντήσει γιατί χτυπάει το παιδί τότε εκείνος χωρίς ίχνος ντροπής είπε ότι ... του κάνει γυμναστική!
Η υπόθεση έφτασε μετά κόπων και βασάνων στο δικαστήριο, καθώς παρά τις προσπάθειες του ζευγαριού, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση κι έτσι οι γείτονες κατέφυγαν στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων ν.Ηρακλείου "Δικαίωμα στη Ζωή - Όαση του Παιδιού" που με τη σειρά του έκανε παρέμβαση στην Εισαγγελία.
Αυτά επανέλαβε το ζευγάρι και σήμερα στο Δικαστήριο, με τον 53χρονο άνδρα να διατείνεται ότι είναι όλα ψέματα και πως οι γείτονες έχουν διαφορές μαζί του και θέλουν να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Παράλληλα είπε πως προσέχει το παιδί του, το πηγαίνει για φυσικοθεραπείες και γενικότερα το φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί.
Τελικά το δικαστήριο καταδίκασε τον πατέρα (να τον κάνει ο θεός!!!!) σε φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή, ενώ ο γιος εξακολουθεί να ζει με την οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση