GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις εξετάσεις χωρίς σουτιέν εκατομμύρια Κινέζες μαθήτριες, λόγω...

Στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο χωρίς στηθόδεσμους προσήλθαν εκατομμύρια μαθήτριες στην Κίνα στο πλαίσιο των μέτρων...

Στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο χωρίς στηθόδεσμους προσήλθαν εκατομμύρια μαθήτριες στην Κίνα στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν λάβει οι αρχές κατά της αντιγραφής.
Στις μαθήτριες της βορειοανατολικής επαρχίας Τζιλίν απαγορεύτηκε να φορούν ρούχα που θα φέρουν πάνω τους κάτι μεταλλικό (όπως είναι οι μπανέλες του στηθόδεσμου) και οι αρχές του υπουργείου Παιδείας εγκατέστησαν ανιχνευτές μετάλλων στα εξεταστικά κέντρα ώστε να εντοπίζουν τις «συσκευές χωρίς καλώδιο για να κλέβουν οι μαθητές στις εξετάσεις», αναφέρει σε δημοσίευμά της η κυβερνητική εφημερίδα Global Times.
Όλο και περισσότεροι για τον κίνδυνο οι εξεταζόμενοι να χρησιμοποιήσουν συσκευές όπως smartphones ανησυχούν οι αρχές, κάποιες από τις οποίες έχουν γίνει μικρότερες κι επομένως είναι ευκολότερο να κρυφτούν, ως βοηθήματα στη διάρκεια των εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση