GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί την αλήθεια

Η φίμωση της ενημέρωσης, στην οποία επιδίδεται συστηματικά η κομματική συντεχνία των συνδικαλιστών των δημοσιογραφικών ενώσεων, δεν ...


Η φίμωση της ενημέρωσης, στην οποία επιδίδεται συστηματικά η κομματική συντεχνία των συνδικαλιστών των δημοσιογραφικών ενώσεων, δεν θα εμποδίσει τη Νέα Δημοκρατία να εκφράσει τις απόψεις της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Ο σκοταδισμός και η “ομερτά” που προσπαθούν να επιβάλλουν θα σπάσει. Ο ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί την αλήθεια. Τα επιχειρήματα και τις θέσεις μας. Δεν μας πτοεί η συνδικαλιστική παρεούλα, η οποία επιχειρεί με πρωτοφανείς μεθόδους να μας λογοκρίνει. Η Νέα Δημοκρατία θα ενημερώνει διαρκώς για τις θέσεις της μέσω του διαδικτύου και των social media», προσθέτει η Συγγρού. Στο σκοτάδι, που κάποιοι επιχειρούν να τυλίξουν τη χώρα, απαντάμε με άπλετο φως. Στις υποκριτικές κραυγές με επιχειρήματα. Για τη Δημοκρατία και την ελεύθερη πληροφόρηση», καταλήγει η ανακοίνωση.

8 σχόλια

  1. αυτα που γραφετε γιτι δεν τα λεγατε το 2011 παρα μονο αντοπολιτευοσασταν με περισια δημαγογια. ποιοσς προσελαβε την κορη του ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ? μηπως ομωσ θελετε να κλεισετε την ερτ διοτι κατα τον τελευταιο θαυμαστη σας ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ γεμισε αριστερους και θελετε να φκιαξετε αλλη μια σαν την παλε ποτε ΥΕΝΕΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ !

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
    N 39,757129°
    E 19,946010°

    +39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ
    480 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΜΙΣΟΠΕΛΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΤΑΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλω να μάθω πόσο θα είναι το ύψος της κλεψιάς και της λεηλασίας της δημόσιας περιουσίας όταν αποχωρήσουν από τα κτήρια της ΕΡΤ γιατί είναι αλήτες που σπατάλαγαν τα λεφτουδάκια του κόσμου και δεν μιλάμε για 4 ευρο που έλεγε ένας ηλίθιος στόκος μιλάμε για 290.000.000 ευρο που τσέπωναν όλοι εκεί μέσα ........ τόση τηλεθέαση και υποστήριξη από τους κατήγορους σας τα κουμουνια που λέγανε πχ ο κος τσιπρας ότι είστε φερέφωνα της κυβέρνησης μέχρι σήμερα δεν ξανάγινε άλλα είσαστε η τρίτη εξουσία καλά σας κάνανε και να κρεμάσετε τους συνδηκαλιστες σας με τις απεργίες σας με ξένα χρήματα άντε να χαθητε ποια σας συχαθηκε ο κόσμος για αυτό είσαστε στο 4% τηλεθέαση .Τώρα μεγαλουργείτε με τον αναίσθητο που είχε το παιδί του φάτσα φόρα εκτεθημενο!!!! που είναι ένας εισαγγελέας, και την άλλη που εκλεγε λες και τόσες χιλιάδες κόσμος που είναι άνεργος βαράει παλαμάκια............. ΝΑΙ ΕΊΜΑΙ ΣΤΟ 40% ΠΟΥ ΛΈΩ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Η ΕΡΤ που και αυτο το φέρατε στα μέτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...πιστεύεται ότι στην ελλάντα μπορεί να αλλάξει κάτι ( ΕΡΤ/ΝΕΤ ) με διάλογο?...Γιατί πότε ξανάγινε? 30 χρόνια τώρα μόνο πλα-πλα. Η κυβέρνηση πλα-πλα, η αντιπολίτευση απολύτως αντίθετη πλα-πλα, και οι αριστερίζοντες απολύτως πλα-πλα. 30 γαμημένα χρόνια............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8,00

    Η οργή σου εχει λαθος αποδεκτες. Το να πιστευεις οτι καλα κανει η κυβερνηση και καταργεί την δημόσια τηλεοραση ειναι δικαιωμα σου αλλα οπως λες ανηκεις στους λιγους οποτε μπορεις να αποδεχθεις την θεση των πολλων αν μιλαμε για δημοκρατια και οχι για μαυρο φασισμό και χουντα. Σε οτι αφορά την συνδρομη σου οσο και αν λες τους αλλους στοκους εξαιρωντας τον εαυτο σου που μαλλον καποια σχεση εχει με τον στοκο μπορεις να το δεις μετα ματια σου στον λογαριασμο της ΔΕΗ αν πληρωνεις κατι τετοιο. Αυτη την συνδρομη την εχει επιβαλλει η εκαστοτε κυβερνηση στους πολιτες για να υπαρχει η δημοσια τηλεοραση, τωρα αν αθροιστικα ετησια ειναι 300 εκατομυρια αυτα η καθε σοφη κυβερνηση αλητων τσογλανανραδων σαν αυτους που υποστηριζεις βαζει και ενα διοικητη "δικο της παιδι" να τα διαχειριστεί να τα ελεγχει και να τα κατανεμει με εντιμοτητα κανωντας το καθηκον του εναντι της πλουσιοπαροχης αμοιβης του.
    Να δημιουργει προγραμματα που προαγουν τον πολιτισμό και οχι ποιος πουστης γαμηθηκε στην Μυκονο η αν φοραει βρακι απο κατω ο ταδε η η δεινα.
    Βλεπεις σε αυτη την κοινωνια δεν εχουμε ολοι τα γουστα του μπαχαλου ολα με τα ξεκωλλα και τους θερμοαιμους γκαβλιαρηδες που εχουνε πηξει στην μαλακια.
    Για τηνανεργια που αναφερεσε οι αιτιοι εχουν και ονομα και διευθυνση και μπορεις να απευθυνθεις εκτος αν ζεις σε αλλη χωρα.
    Ασφαλως και πρεπει να επενβει ο εισαγγελεας και να στειλει πολλα κπολιτικα κοπροσκυλα που κατεκλεψαν την χωρα και την φερανε στο σημειο που ειναι σημερα.
    Εσενα βεβαια σαν οργισμενο πολιτη σε πειραζει ο τεχνικος της ΕΡΤ ο διοικητικος υπάλληλος των 800 και των 900 ευρω γιατι αυτοι φταινε για την καταντια μας και οχι οι κομματικοι στρατοι που τοποθετουσαν οι κυβερνησεις στην ΕΡΤ με ειδικες συμβασεις και λεφτα που ποτε δεν θα δεις ουτε στον υπνο σου.
    Απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι εσυ δεν εισαι κομμουνι αλλα ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ σε μαγμα απο γυψο που ασπαζεται χουντικες και φασιστικες πραξεις.
    Ελπιζω να σου δωσουν μπονους αυτοι που σε πληρωνουν επαιξες καλα τον ρολο του οργισμενου αλλα πλεον μαγκιτη δεν μασαει ταραμα η κατσικα και απο τις ελιες φτυνει και τα κουκουτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η ΝΔ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Η ΧΑΛΙΜΑ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΝΔ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ.

    ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΝΥΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΛΕΡΕΣ ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δε καταθετετε μια πραξη νομ. περιεχομενου για ξαφνικο θανατο του υπουργικου συμβουλιου; η μη πως προτιματε εκλογες;...κι αυτο γινεται. για να προσφερετε κατι στη χωρα φροντιστε να ξεκουμπιστειτε απομειναρια του αβερωφ, εθνοπροδοτες, συγχρονοι τσολακογλου. ειστε ανυπαρκτοι για να τα βαλετε με τον πολιτισμο και τις ευαισθησιες του ελληνα. δεν θα μας παρετε τις ψυχες, τ' αρχιδια μας θα παρετε. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ διεφθαρμενα ρεζιλια της ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση