GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είναι αναπόφευκτο μετά από χρόνια να έχω αποκτήσει χρήματα»

Τροχοπέδη για τον Αντώνη Κανάκη αποτέλεσε κατά καιρούς ο φόρτος εργασίας που απαιτεί η δουλειά του. Όπως δήλωσε στο περιοδικό «TV Έθ...


Τροχοπέδη για τον Αντώνη Κανάκη αποτέλεσε κατά καιρούς ο φόρτος εργασίας που απαιτεί η δουλειά του. Όπως δήλωσε στο περιοδικό «TV Έθνος»: «Κατά καιρούς με είχε απομονώσει, μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία μου και είναι κάτι που σταδιακά προσπαθώ να διαχειριστώ καλύτερα».
 Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο παρουσιαστής μιλάει επίσης για τον έρωτα λέγοντας ότι «δεν τον φοβάται, αλλά σίγουρα κρατάει πράγματα για τον εαυτό του». Όσο για τα σχόλια ότι έχει γίνει πλούσιος από την τηλεόραση, απαντά: «Είναι αναπόφευκτο έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Όμως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή». Στην ερώτηση αν θα δεχόταν κούρεμα στις αποδοχές του, δηλώνει ότι «αυτό εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους θα μου ζητηθεί κάτι τέτοιο».
 Ο Αντώνης Κανάκης απαντά τέλος και σε όλους αυτούς που χαρακτήρισαν «εγωκεντρική» την παρουσίαση του «Immersion»: «Ήταν ένας πρωτοφανής όγκος θετικής έως και συγκινητικής ανταπόκρισης για τη δουλειά που έγινε, αλλά και για το έργο της Action Aid και σε αυτό θέλω να σταθώ, αφού το άλλο κομμάτι θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο».

1 σχόλιο

  1. 16o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 84 ΑΠΟ ΤΙΣ 87 ΕΛΜΕ
    Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

    2013 2011 διαφορά
    ΣΥΝΕΚ 117 77 +40

    ΔΑΚΕ 100 118 -18

    ΠΑΜΕ 66 55 +11

    ΠΑΡΕΜΒ 64 45 +19

    ΠΑΣΚ 39 101 -62

    ΔΗΑΡΜΕ 2 0 +2

    ΛΟΙΠΑ 33 15 +18

    ΣΥΝΟΛΟ 421 411 +10

    Συμπεράσματα από τις εκλογές των καθηγητών που αντιστοιχούν σε 500.000 ψήφους στο εκλογικό σώμα.
    Μεγάλη μείωση της ΔΑΚΕ, παρόλο που ως κυβερνητική παράταξη λαμβάνει ψήφους από στελέχη και ανθρώπους που επιθυμούν κάποια απόσταση, μετάθεση κλπ. Αν δεν υπήρχαν τα ρουσφέτια θα είχε τη τύχη της ΠΑΣΚ.
    Η ΠΑΣΚ, ως παράταξη του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε δύο χρόνια, σχεδόν εξαφανίζεται, πέφτοντας στη 5η θέση. Τα στελέχη της πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτοδιάλυσης.Η παράταξη της ΔΗΜΑΡ μόλις και μετά βίας έχει 2 αντιπροσώπους, ενδεικτικό της ανύπαρκτης εκλογικής της επιρροής και της σαφούς μείωσης των ποσοστών της. Η τρικομματική κυβέρνηση έχει σαφώς μειωμένη εκλογική επιρροή, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα παλέψουν για την είσοδο τους στη Βουλή. Να σημειώσουμε ότι την ΔΑΚΕ την ψήφισαν και καθηγητές που, πιθανόν, στις κάλπες να ψηφίσουν άλλα δεξιά κόμματα, όπως Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου-Δημαρά- Μαριά και των συμμάχων του ή Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση