GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης...

Την παραίτησή του, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει σήμερα, στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας ο Μιλτιάδης...

Την παραίτησή του, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει σήμερα, στο δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Μετά την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναθέτοντάς του την ηγεσία του σημαντικού για την οικονομία της χώρας, υπουργείου Ναυτιλίας, αναμενόμενο ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης να παραιτηθεί από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.
Όπως είναι γνωστό, στις δημοτικές εκλογές του 2010 κατέβηκε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΜΑΖΙ για τη ΓΛΥΦΑΔΑ" και έχασε από τον Κ. Κόκκορη με διαφορά 30 ψήφων.
Τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο Ν. Λεβετσοβίτης, ενώ ως επικεφαλής της παράταξης μετά από εσωπαραταξιακές διαδικασίες αναδείχθηκε ένας από τους παλαιότερους δημοτικούς συμβούλους της πόλης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Μετά και την εξέλιξη αυτή ο χώρος της δεξιάς παράταξης αναμένεται να αποκτήσει μεγάλη κινητικότητα, αφού ήδη έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να ηγηθούν δεξιού ψηφοδελτίου και άλλοι υποψήφιοι.
Προς το παρόν, είχαμε μία επίσημη ανακοίνωση, αυτή του γιατρού Στ. Δίβαρη, όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να δούμε και νέα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται πολύ έντονα στη Γλυφάδα τα δύο τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση