GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγόρησε τον Βενιζέλο...

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι από την πρώτη στιγμή την αλήθεια και σημείωσε πως «γίνεται...


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι από την πρώτη στιγμή την αλήθεια και σημείωσε πως «γίνεται συστηματική προσπάθεια ενοχής μου».
 Ο Γ. Παπακωνσταντίνου από το βήμα της ολομέλειας της βουλής τόνισε ότι η δημοσιοποίηση της επιστολής των Γάλλων που «συνόδευε» την λίστα λαγκάρντ, τον δικαιώνει καθώς όπως είπε «Το γεγονός ότι βρέθηκε η επίμαχη επιστολή δεν είναι κάτι καινούριο. Το είχα πει δύο φορές ότι υπήρχε επιστολή, στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας και στον οικονομικό εισαγγελέα.
 Οι Γάλλοι δεν πρωτοκόλλησαν την επιστολή για την οποία κατηγορούμαι εγώ που δεν την πρωτοκόλλησα. Γιατί πολύ απλά τα στοιχεία ήταν απόρρητα. Επίσης πουθενά στην συνοδευτική επιστολή δεν γίνεται αναφορά στα στοιχεία που υπάρχουν στο cd».
 Παράλληλα επιτέθηκε στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής «Γίνεται συστηματική προσπάθεια της ενοχής μου. Παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μου. Γίνονται στοχευμένες διαρροές εναντίον μου. Δεν θυμάμαι στο παρελθόν μεγαλύτερο ευτελισμό της επιτροπής» είπε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.
 Επίθεση σε Βενιζέλο και Διώτη 
Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε ευθείες βολές εναντίον του Ευ. Βενιζέλο και του Ι. Διώτη «Γιατί έβαλαν την λίστα στο συρτάρι τους; Ποιον κοροϊδεύουν εδώ πέρα; Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο να με ρωτήσουν που τα βρήκα τα στοιχεία ποιος μου τα έδωσε, τι να τα κάνω; Τηλέφωνα δεν υπήρχαν; Γιατί ο κ. Βενιζέλος δεν ρώτησε την κα Λαγκάρντ;» είπε ο Γ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε.
 «Ο κ. Βενιζέλος είχε το θράσος να με ταυτίσει με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ότι είμαι βάρος για το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν ήμουν εκείνος που υπερασπίστηκα τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο κ. Βενιζέλος ήταν. Εγώ πέρασα την ρύθμιση που σύμφωνα με αυτή κατηγορήθηκε ο Α. Τσοχατζόπουλος».
 Όσον αφορά τα συγγενικά του πρόσωπα είπε «Λείπουν από την λίστα τρία συγγενικά μου πρόσωπα από ένα usb το οποίο δεν ήταν το δικό μου και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πραγματογνωμοσύνη που έγινε. Δεν έκανα εγώ την αλλοίωση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση