GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορεί να πάει μακριά αυτή η κυβέρνηση»

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να πάει μακριά» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, σημειώνο...


Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να πάει μακριά» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το τσιρότο στο ‘ραγισμένο γυαλί’ δεν θα αντέξει τις πιέσεις του φθινοπώρου».
 «Η κυβέρνηση βγαίνει τραυματισμένη από αυτήν την κρίση», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμου ANT1.
Κληθείς να σχολιάσει την σημερινή σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, ανέφερε ότι «απόψε, απομένει μόνο η συσκευασία της συμφωνίας», καθώς όπως είπε, «από ό,τι φάνηκε χθες, επί της ουσίας τα βρήκαν και αποφάσισαν ότι κοινό τους συμφέρον είναι να μην πάνε σε εκλογές, γιατί εκτός του ότι αυτό είναι και ένα πιεστικό αίτημα της τρόικας εξωτερικού προς την τρόικα εσωτερικού, υπάρχει και η εγχώρια διαπλοκή που θέλει την παράταση της σημερινής κυβέρνησης».
Εκτίμησε επίσης ότι «τις μεγάλες υποχωρήσεις θα τις κάνουν οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης», καθώς, όπως παρατήρησε, έχει εξαφανιστεί από χθες το αίτημα για την ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ δεν υπάρχει ούτε ο όρος ‘ΕΡΤ’ στις δηλώσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων.

1 σχόλιο

  1. Αφιερωμένο στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

    Ο μόνος λόγος των λεονταρισμών Βενιζέλου- Κουβέλη είναι οι θεσούλες και τίποτα άλλο. Στο μεταξύ, κι ενώ δεν έχουν έρθει ακόμα οι 4 φόροι στα ακίνητα, αυτοί ετοιμάζουν νέα μέτρα και νέες περικοπές λόγω ΕΟΠΠΥ και ταμείων. Κοινώς, ετοιμάζονται να θάψουν τους Έλληνες ακόμα πιο βαθιά. Και φυσικά θα συνεχίσουν το έργο τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, όσο οι δημοσκοπήσεις τους έχουν σε κάποια αξιοπρεπή ποσοστά, έστω και μαγειρευμένα στα χαλκεία της διαπλοκής... Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, ενώ είναι υποχείρια του Σαμαρά και, φυσικά, της Τρόικα.Μόνο για την κουτάλα και τις καρέκλεις νοιάζονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση