GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται πλειστηριασμοί για τους μεγάλους οφειλέτες

Τις διατάξεις για πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων μεγάλων οφειλετών του Δημοσίου ενεργοποιεί το υπουργείο Οικονομικών.  Σύμ...


Τις διατάξεις για πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων μεγάλων οφειλετών του Δημοσίου ενεργοποιεί το υπουργείο Οικονομικών.
 Σύμφωνα με όσα είπε ο γ.γ δημοσίων εσόδων Χάρης Θεοχάρης στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, στο στόχαστρο για άμεση διενέργεια πλειστηριασμών βρίσκονται 4.000 φυσικά πρόσωπα που χρωστούν στην εφορία πάνω από 1,5 εκ ευρώ και συνολικά τα χρέη τους στο Δημόσιο αγγίζουν τα 10 δισ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ανάμεσα στα ακίνητα που θα βγουν στο σφυρί είναι και η βίλα πασίγνωστου επιχειρηματία, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη φυλακή για χρέη.

Μέσα στον Ιούλιο θα προχωρήσει, μετά από εντολή του κ. Θεοχάρη, ο πλειστηριασμός περιουσιακών στοιχείων 6 μεγάλων οφειλετών οι οποίοι χρωστούν συνολικά 95 εκ. ευρω.

Το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα βγουν σε πλειστηριασμό κι άλλα περιουσιακά στοιχεία οφειλετών, όπως τετραώροφα κτίσματα στη Γλυφάδα, υπόγεια πάρκινγκ, συγκροτήματα γραφείων και οικόπεδα στη Βούλα.

Σύμφωνα με το υπ οικονομικών, οι 4.000 οφειλέτες τα προηγούμενα χρόνια δεν πλήρωναν φόρους εισοδήματος, ΦΠΑ ενώ ταυτόχρονα αγόραζαν ακίνητα εκατομμυρίων ευρώ. iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση