GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαργαλιάνοι: Άμεση παρέμβαση για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό!

Άμεση ήταν η παρέμβαση των παραγόντων στους Γαργαλιάνους από το Δήμο για το θέμα που προέκυψε με τον Βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης, ...


Άμεση ήταν η παρέμβαση των παραγόντων στους Γαργαλιάνους από το Δήμο για το θέμα που προέκυψε με τον Βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης, όπου εδώ και μια εβδομάδα δεν φοιτούν λόγω των εργασιών αποκατάστασης στο κτίριο.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε στη πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ιωάννη Μποζίκα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Γιάννης Κατσούλας ο οποίος εξήγησε ότι τις ημέρες πριν το Πάσχα λόγω των βροχοπτώσεων επιβαρύνθηκε η οροφή του κτιρίου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί υδάτινος όγκος στο ταβάνι το οποίο έριξε σοβάδες και έχρηζε παρέμβασης.

Επανέλαβε ότι μετά την αυτοψία που διενεργήθηκε η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας υλοποιεί ήδη τις απαιτούμενες επεμβάσεις και τσιμεντοενέσεις με στεγανότητα της οροφής ώστε το πρόβλημα να πάψει να υφίσταται ενώ παράλληλα γίνονται εργασίες θωράκισης των σημείων υποδομής.

Εκτίμησε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας οι εργασίες θα ολοκληρωθούν και τα νήπια θα επιστρέψουν ξανά στο γνώριμο σχολικό περιβάλλον καθώς επιβλέπουσα αρχή είναι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

filiatranet.blogspot.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση