GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωβουλευτής ΝΔ (Ι. Τσουκαλάς): "Εντρομος από την αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στην ΕΡΤ"...

Με κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Ιωάννης Τσουκαλάς, ευρωβουλευτής της ΝΔ, εκφράζει τον προβληματισμό του για την ...

Με κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Ιωάννης Τσουκαλάς, ευρωβουλευτής της ΝΔ, εκφράζει τον προβληματισμό του για την "αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο.
"Κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδίως όταν ως θεραπεία νοείται η ευθανασία και το πεδίο εφαρμογής η δημόσια ενημέρωση και το δημόσιο συμφέρον", γράφει ενδεικτικά, υπογραμμίζοντας την αντίθεση του με την ξαφνική "ευθανασία" της ΕΡΤ.

Ολόκληρη η ανάρτηση:
"Η ευθανασία ως θεραπευτική μέθοδος
Έντρομος ακροώμαι την αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, υπό τον εκκωφαντικό θόρυβο των υπερχρεωμένων, διαπλεκόμενων, χωρίς άδεια λειτουργούντων ιδιωτικών αντίστοιχων μέσων του συστήματος, σε χώρα ημιαναίσθητης ή και επιληπτικά λειτουργούσας δημοκρατίας.
Ολίγο με παρηγορεί η εξαγγελία ίδρυσης νέου φορέα, γιατί ξέρω τι εννοούν, δεν γνωρίζω πότε, και πώς θα λειτουργήσει.
Γνωρίζω επίσης, ότι κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδίως όταν ως θεραπεία νοείται η ευθανασία και το πεδίο εφαρμογής η δημόσια ενημέρωση και το δημόσιο συμφέρον.
Στην πολιτική, οι συμβολισμοί λόγων και πράξεων συχνά υπερβαίνουν σε συνέπειες, όσα οι ενεργούντες νόμισαν πως θα πετύχουν, με τους σχεδιασμούς τους.
Νόσον έτλα η Ελλάς, Νόσον
Ιωάννης Τσουκαλάς, Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση