GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Υποκριτική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ...

Κάποιοι έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και την έλεγαν εργαλείο προπαγάνδας και τώρα τους έπιασε ο πόνος» είπε ο πρωθυπουργός κατηγορών...


Κάποιοι έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και την έλεγαν εργαλείο προπαγάνδας και τώρα τους έπιασε ο πόνος» είπε ο πρωθυπουργός κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά με αφορμή την επίθεση που δέχεται για την διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ.
Ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στο 9ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ σημείωσε ότι «υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο πρώτος που κοιτάει μπροστά και είναι η Ελλάδα της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Και ο δεύτερος που είναι το χθες». Παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «το δημόσιο συμφέρον δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Κάποιοι νομίζουν ότι οι δημόσιοι οργανισμοί ανήκουν σε πανίσχυρες συντεχνίες. Κάποιοι νομίζουν ότι η δημοκρατία είναι ό,τι μπορούμε να αρπάξουμε. Τα δικαιώματα είναι ιερά αλλά τα προνόμια τα απολαμβάνουν μόνο λίγοι στην πλάτη των πολλών».
 Όπως εξήγησε ο πρωθυπουργός «δεν είναι παραταξιακή υπόθεση μόνο η μεταρρύθμιση της ελληνικής κοινωνίας αγκαλιάζει πια το σύνολο του ελληνικού λαού και γι’ αυτό κάποιοι δεν μπορούν να το καταπιούν ότι είμαστε σε αυτή την πορεία για την Ελλάδα του αύριο».
Ειδικότερα για την ΕΡΤ ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι «βρεθήκαμε με έναν δημόσιο οργανισμό που ήταν σύμβολο διαφθοράς και σπατάλης. Δεν το λέμε μόνο εμείς το έλεγαν και εκείνοι μέχρι χθες. Πολλοί προσπάθησαν να την εξυγιάνουν και δεν τα κατάφεραν. Είχαμε σκάνδαλα που θα τα μάθει ο λαός μας. Ήδη ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε έρευνα για την ΕΡΤ. Αυτή η ΈΡΤ είναι αμαρτωλή. Τα προνόμια τέλος. Η αδιαφάνεια τέλος. Οι σπατάλες τέλος».
 Και για να κρατηθούν αυτές οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να τις στηρίξει ο λαός. Και εμείς αποδεικνύουμε ότι και τα κότσια και τη βούληση έχουμε ότι θα τα βάλουμε με τους προνομιούχους και τις συντεχνίες. Εμείς ενώνουμε τους Έλληνες δεν τους διχάζουμε. Παλεύουμε για το καλό όλων των Ελλήνων ακόμη και εκείνων που είναι απέναντι μας. Δεν τα βάζουμε με τους εργαζομένους της ΕΡΤ. Όλοι θα αποζημιωθούν γενναιόδωρα. Δεν έχουμε ανάγκη να αντιδικούμε με κανέναν. Και ο κόσμος είναι μαζί μας εφόσον περιμένει από εμάς δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα. Και σε αυτές τις ώρες σύνεση» σημείωσε ο πρωθυπουργός. Επιπλέν κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τσακώνεται ακόμη και για τις συνιστώσες του» γιατί δεν υπάρχει δημοκρατική συνοχή και συμφωνία ανάμεσα τους.

5 σχόλια

  1. πολυ ωραιΑ κ.ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ? ΝΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΕ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΥΜΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΈΜΕΝΑ γυαλάκια κλέφτη δεν θα με κάνεις με τα χαράτσια σου ... Από εβδομάδα θα δείτε πόσα απίδια βάζει ο ΣΑΚΟΣ ..αρκετή ξεφτίλα έφαγα μαιμουνια ...... ΑΡΚΕΤΆ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ

    Να με θυμάστε ρε μερικοί ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος ΚΡΉΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντωνάκη ο Μίμης ο Ανδρουλάκης είπε πως είσαι μαλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΛΕΕΙ Η ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ Η ΥΕΝΕΔ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΟΣΤΑΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ Σαμαρα πραγματικα θα ηθελα να σε πιστεψω αλλα δεν πείθεις! Δεν πείθεις γιατι μας φλομωσες στο ψεμμα και την μπαρουφολογια χρησιμοποιωντας και ξενους όρους νομιζωντας οτι ετσι δινεις μεγαλυτερη αξια στην αερολογια σου.

    Χρησιμοποιείς παλαιοκομματική επιχειρηματολογια πιστευωντας οτι μπορεις να ξυπνησεις μνημες θλιβερες και διχαστικές για τον τοπο.
    Χρησιμοποιεις ενα στιλβωμενο λογο σε μπαλωμενα παπουτσια θεωρωντας τους Ελληνες συλληβδην ηλιθιους και αμνημονες. Αντε οι νεοι δεν σας γνωριζουν γιατι απλα δεν ηταν γεννημενοι και καποιοι που σας γνωρισαν στα νεανικα τους χρονια ηταν απολιτικοι αυτο δεν σημαίνει ότι ολος ο λαος ειναι στο ιδιο μηκος κυματος.
    Για πποια αδιαφανεια σπαταλη και προνομια μιλατε οταν εσεις ως στελεχος του κομματος της ΝΔ και ως αρχηγος κομματος που διελυθει στα εξ ων συνετεθη χρησιμοποιησατε την ΕΡΤ διαπραττωντας ολα αυτα που της καταλογιζετε. Για να ειμαστε δικαιοι οχι μονο εσεις αλλα και το κομμα της μεγαλυτερης πολιτικης απατης που σημερα συμμετεχει στην κυβερνηση σας για να σωσει επιορκους πολιτικούς κλεφτες και απατεωνες και όχι την χωρα γιατι αυτη την εχει καταδικασει εδω και χρόνια.
    Εσεις διοριζατε διοικητες που κατασπαλουσαν εκατομμυρια απο εδω και απο εκει, εσεις την μετατρεψατε σε φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης με δημοσιοκαφρους εναντι αδρας αμοιβης, εσεις διοριζατε "δικα σας παιδια" με προνομιακες συμβασεις και παχυλους μισθους, εσεις την κανατε απο κρατικη και δημοσια τηλεοραση σε κομματικη.
    Απορω λοιπον σε ποιους απευθυνεστε οταν μιλατε για προνομια σπαταλες και διαφθορα. Μηπως εισαστε μπροστα στον καθρεπτη σας και βλεπετε το ειδωλο σας σε ενα μονολογο που υποτιθεται αφορα αλλους;
    Οχι κ Σαμαρα διαπραξατε ολεθριο λαθος με φασιστικο τροπο στελνωντας στον δρομο ανθρωπους των 800 900 1000 ευρω και οχι τους χρυσοκανθαρους αυλοκολακες σας τιποτενιους σαλλιαρηδες που νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι ενω στην ουσια ειναι λαμογια τρωκτικα καιαρπακτικα που εξυπηρετουν τυχοδιωκτικες κυβερνητικες προθεσεις επ αμοιβη.
    Λυπαμαι πραγματικα που με καηγορειτε με την ισοπεδωτικη επιχειρηματολογια σας και εμμεσα μου λετε οτι ειμαι βλακας που δεν καταλαβαινω το συμφερον μου που λετε εσεις οι λιγοι και δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι πολλοι.
    Μιλατε για ακρα την στιγμη που μιλατε απο τον αμβωνα του ενος ακρου του μαυρου και επαχθους για τον τοπο προσδιοριζωντας την πολιτκη καταγωγη σας.
    Οχι κ Σαμαρα σε αυτο τον τοπο δεν ειμαστε ολοι κομμουνιστες οπως θελετε να λετε και να πολωνετε το πολιτικο σκηνικο για κομματικα οφελη ειμαστε δημοκρατες και ασφαλως οχι ηλιθιοι οπως μπορει να πιστευει ο συρφετος των αχρηστων συμβουλων που σας πλαισιώνουν που ειναι ειναι αεριτζηδες και κομματικα αποβλητα.
    Επιμενετε στην αποφαση σας κ ΣΑΜΑΡΑ ακομα και αν τα δεκανικια σας σας στηριξουν σε αυτη την εξωφρενικη αποφαση σας θα ερθει η ωρα της πληρωμης σας ειναι το μονο σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση