GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η νίκη θα είναι σαρωτική»

«Η νίκη θα είναι σαρωτική» δήλωσε ο αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος Έντι Ράμα, ο αριστερός συνασπισμός του οποίου εξασφαλίζει 84 ...


«Η νίκη θα είναι σαρωτική» δήλωσε ο αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος Έντι Ράμα, ο αριστερός συνασπισμός του οποίου εξασφαλίζει 84 έδρες έναντι 56 του συνασπισμού της δεξιάς στη Βουλή των 140 αντιπροσώπων με καταμετρημένο περίπου το 18% των ψήφων.
«Χθες, σας είπα ότι νίκησε η "Αναγέννηση" απέναντι στην καταστροφή, σήμερα λέω ότι η νίκη θα είναι μεγαλύτερη από ό,τι φαινόταν» δήλωσε ο Έντι Ράμα. Πρόσθεσε ότι «υπάρχει ακόμα χρόνος για να γιορτάσουμε. Τώρα είναι ώρα να εκπληρώσουμε δύο βασικές πτυχές του συμβολαίου μας με την Αλβανία: Πρώτον να μετρήσουμε και να σεβαστούμε κάθε ψήφο και δεύτερον να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την εκλογική διαδικασία».

Την Κυριακή το βράδυ τόσο ο Ράμα όσο και ο τωρινός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα υποστήριξαν πως νίκησαν στις εκλογές.

Πυροβολισμοί που σημειώθηκαν κοντά σε εκλογικό κέντρο στην πόλη Λακ είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ακτιβιστή της αντιπολίτευσης και τον τραυματισμό ενός υποψηφίου με τους «Δημοκράτες» του Μπερίσα.

Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών δεν αναμένονται πριν την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση