GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερου τελικού

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τα μέτρα ασφαλείας για τον δεύτερο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί...


Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τα μέτρα ασφαλείας για τον δεύτερο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπως αυτά αποφασίστηκαν μετά από σύσκεψη.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας για τον δεύτερο τελικό (9/6, 21.00), όπως αυτά αποφασίστηκαν μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε:
1.Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να εκδοθούν 17.700 εισιτήρια για τον αγώνα
 2.Σύμφωνα με απόφαση του Προεδρείου και των μελών της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΑΚΕ) η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα λάβει εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.
3.Γα την είσοδο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΚΓ ΟΑΚΑ να χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 και να καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες θύρες για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, καθώς και αυτές των VIP 1 & 2. Για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν κενές φιλάθλων α. οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β, 107β β. Οκτώ (8) σειρές καθισμάτων επί 38 θέσεις στα τμήματα 134β, 136β και 138β 5. Επιπλέον α. με μέριμνα της Διοίκησης του ΟΑΚΑ:
 Να μαζευτούν τα πτυσσόμενα τμήματα 103β, 105β, 107β και να τοποθετηθούν προστατευτικά πλαστικά σκέπαστρα στην άκρη του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας, ισοϋψή προς αυτά του πάγκου σε σχήμα γάμα (Γ) Να συμπτυχθεί κατά οχτώ (8) σειρές καθισμάτων το πτυσσόμενο τμήμα των κερκίδων 134β, 136β και 138β Να απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του Γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ όλα τα κινητά σιδερένια κιγκλιδώματα, πλην αυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του αγώνα. β. Με μέριμνα και ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας και σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ) να ρυθμιστεί το θέμα, ώστε όπισθεν του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας να μην λειτουργεί μεγαφωνική εγκατάσταση. γ. Με μέριμνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ να τοποθετηθεί διπλό προστατευτικό δίχτυ σε σχήματα γάμα (Γ), το οποίο θα ξεκινάει πίσω από το καλάθι που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του κεντρικού γυμναστηρίου και θα καταλήγει πίσω από το ύψος της γραμματείας, προς αποτροπή ρίψης αντικειμένων. δ. Όπισθεν του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας να αναπτυχθούν έγκαιρα αστυνομικές δυνάμεις, εφόσον κριθεί σκόπιμο επιχειρησιακά, κατόπιν εντολής του επικεφαλής των μέτρων.
 -Επίσης στο χώρο των αποδυτηρίων των ομάδων να τοποθετηθεί μόνο αστυνομική δύναμη, η οποία θα αναπτυχθεί και στο χώρο εσωτερικά της φυσούνας.
6. Η είσοδος της αθλητικής αποστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο να πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο (φυσούνα) του γυμναστηρίου, η οποία να προεκταθεί ως τη γραμμή του αγωνιστικού χώρου.
7. Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ να γίνει μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 8. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες, περιμετρικά του ΚΓ ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων θα στερούνται εισιτηρίων.
9. Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο ΚΓ ΟΑΚΑ φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν σφραγισμένα από το οικείο αστυνομικό τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα ή πρόσκληση από τον ΕΣΑΚΕ ή το ΟΑΚΑ, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. 10. Να απαγορευθεί η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κλπ συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων, σύμφωνα με την 1/2007 Αγορανομική Διάταξη. Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος ΟΑΚΑ να διαβιβασθεί σχετικό/υπομνηστικό έγγραφο προς τους υπεύθυνους των κυλικείων της αθλητικής εγκατάστασης.
11. Να απαγορευθεί η προσφορά οινοπνευματωδών από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός της αθλητικής εγκατάστασης τέσσερις ώρες πριν την έναρξη και δύο ώρες μετά το τέλος της αθλητικής συνάντησης.
 12. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.
13. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γυμναστήριο φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
14.Να απαγορευθεί στο γυμναστήριο με αιτιολογημένη απόφαση της γηπεδούχου ομάδας ή της διοργανώτριας αρχής προσώπων κατ’ εκτίμηση περιπτώσεων της συμπεριφοράς τους ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα Ιδίως σε πρόσωπα που έχουν παραβιάσει τους κανόνες ασφαλείας ή κρίνονται ύποπτα διάπραξης αδικημάτων σχετικά με τη βία στα γήπεδα ή αρνούνται τη σωματική έρευνα από το προσωπικό ασφαλείας ή βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.
15, Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο ΚΓ με μέριμνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κατόπιν συνεννόησης με τον επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων αυτά να απομακρύνονται. 16. Οι θύρες του ΚΓ ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 3 ώρες νωρίτερα, ήτοι την 18.00 της 9/6/2013.
17. Εντός του αγωνιστικού χώρου να παρευρίσκονται μόνο όσοι έχουν δικαίωμα και προβλέπεται από τον κανονισμό προκήρυξης του πρωταθλήματος». Πηγή: Sport-fm.gr Μπείτε στη MyBet και παίξτε τώρα με 100ευρώ bonus

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση