GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πλανήτης στα καλύτερά του!

Το θαύμα και η ομορφιά του πλανήτη μας αποτυπώνονται σε όλο τους το μεγαλείο στις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν... στο διαγωνισμό φωτογρα...

Το θαύμα και η ομορφιά του πλανήτη μας αποτυπώνονται σε όλο τους το μεγαλείο στις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν... στο διαγωνισμό φωτογραφίας National Geographic Traveler’s Photo Contest.

Χιλιάδες φωτογραφίες από ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφους κατατέθηκαν στο διαγωνισμό και στις τέσσερις κατηγορίες του: πορτραίτα, σκηνές στο ύπαιθρο, τοπία και αυθόρμητες στιγμές.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μια 10ήμερη εκδρομή στα Γκαλαπάγκος με το National Geographic ενώ η φωτογραφία του θα δημοσιευθεί στο περιοδικό National Geographic Traveler.

«Ο διαγωνισμός κλείνει 25 χρόνια φέτος και είναι, πιστεύουμε, ο μακροβιότερος διαγωνισμός φωτογραφίας στον κόσμο», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Keith Bellows.

«Τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των φωτογραφιών έχει κάνει άλματα. Αντανακλούν μια πιο σοφιστικέ ματιά και ερμηνεία του κόσμου και δυσκολεύουν την ανάδειξη του νικητή», πρόσθεσε.






perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση