GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιβλίο για το Σκοπιανό ετοιμάζει ο Άνθιμος

Βιβλίο με στοιχεία που θα τεκμηριώνουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας ετοιμάζει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος όπως ο ίδιος απ...


Βιβλίο με στοιχεία που θα τεκμηριώνουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας ετοιμάζει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος όπως ο ίδιος αποκάλυψε χθες από άμβωνος.
«Τους ετοιμάζουμε ένα μικρό βιβλίο μαζί με τα προηγούμενα, για να αντιληφθούν γιατί δεν έχουν δίκιο και γιατί ο Φίλλιπος και ο Μέγας Αλέξανδρος και οι προ και μετά από αυτούς δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με την ανύπαρκτη ιστορία τους και με τα ανύπαρκτα δικά τους πορίσματα και αγάλματα που έβαλαν μέσα στην πρωτεύουσα τους» είπε.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης επιδοκίμασε τις δηλώσεις του Προέδρου κ. Κάρολου Παπούλια κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Σερβία, περί του ιδεολογήματος του "μακεδονισμού".

«Τέτοιες θέσεις αποτελούν ανάχωμα στις ανίερες προσπάθειες των γειτόνων», είπε ο κ.Άνθιμος

«Αυτοί μας υβρίζουν και ιδιαίτερα την ταπεινότητα μου, δεν με ενοχλεί. Αυτός είναι ο πολιτισμός τους και τα όπλα τους, οι ύβρεις», συμπλήρωσε.

Δείτε στο βίντεο τις αναφορές του για το Σκοπιανό μετά το 16:30

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση