GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πείραμα με το άγαλμα που «ζωντάνεψε» στη Νέα Υόρκη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου...

Το βίντεο με ένα πείραμα όπου οι περαστικοί πέρασαν ένα άγαλμα για «ζωντανό» κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Ο Τζεφ Γκρίνσπαν είχε την ιδ...

Το βίντεο με ένα πείραμα όπου οι περαστικοί πέρασαν ένα άγαλμα για «ζωντανό» κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Ο Τζεφ Γκρίνσπαν είχε την ιδέα να αποδείξει ότι μπορεί να ξεγελάσει τον κόσμο και τα κατάφερε με έναν απλό τρόπο. Αφήνει ωστόσο τα συμπεράσματα με τις κοινωνικές διαστάσεις του πειράματος στους θεατές του βίντεο.
Οι περαστικοί αγνοούσαν το άγαλμα σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Μέχρι τη στιγμή που ο Γκρίνσπαν τοποθέτησε μπροστά του ένα γυάλινο δοχείο με χαρτονομίσματα. Ο κόσμος νόμιζε ότι πρόκειται για «ζωντανό άγαλμα», για περφόρμερ στο δρόμο και σταματούσε για να προσφέρει τον οβολό του ή να τραβήξει φωτογραφίες.
Ο Τζεφ Γκρίνσπαμ είναι σύμβουλος επικοινωνίας, εργάζεται στο δημιουργικό κομμάτι της Ιστοσελίδας BuzzFeed ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη φωτογραφία, την κωμωδία και την τέχνη.
Σε ένα άλλο πρότζεκτ του είχε χαράξει δύο λωρίδες σε πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης, μία για τους Νεοϋορκέζους και μία για τους τουρίστες. Ετσι ξεγέλασε τον κόσμο που πολλές φορές περπατούσε ασυναίσθητα στη δική του λωρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση