GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυγάς στον "αέρα" της ΕΡΤ για τη συμμετοχή Τσεκούρα στην εκπομπή της Στάη...

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η συμμετοχή του διευθυντή του "Έθνους της Κυριακής" Θανάση Τσεκούρα στην απεργιακή εκπομπή της Έλ...

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η συμμετοχή του διευθυντή του "Έθνους της Κυριακής" Θανάση Τσεκούρα στην απεργιακή εκπομπή της Έλλης Στάη στην ΕΡΤ.
Αιτία ότι κυκλοφόρησε απεργοσπαστικό φύλλο, αλλά και το ότι ο κ. Τσεκούρας στο παρελθόν, άσκησε σκληρή κριτική στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τη λειτουργία της.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, άσκησαν σκληρή κριτική στην Έλλη Στάη, για το ότι συμμετείχε ο κ. Τσεκούρας στο πάνελ.
Στην εκπομπή παρενέβη το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη.
"Αν οι συνδικαλιστικοί σας εκπρόσωποι δεν έκαναν φασαρία, η ΕΡΤ θα ήταν κλειστή. Εν ονόματι της πολυφωνίας, δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πάνελ, άνθρωποι οι οποίοι ευθύνονται για τις επιθέσεις κατά των εργαζομένων. Ο κ. Τσεκούρας έχει διαγραφεί από την ένωση συντακτών για τη συμπεριφορά του στο 'Έθνος', όταν εκβίαζε εργαζομένους. Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει στο πάνελ", είπε η κα Νταουντάκη στην Έλλη Στάη.
"Είπατε κάτι στην αρχή. Είπατε ότι δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχαν κάνει αγώνες οι συνδικαλιστές. Όλοι μετέχουμε των αγώνων, όλοι έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε", απάντησε η κα Στάη.
Στη συνέχεια παρενέβη στην εκπομπή η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Αναστασία Ζήγου, η οποία επίσης εξέφρασε την αντίθεσή των Σωματείων στη συμμετοχή του κ. Τσεκούρα στην εκπομπή.
"Στην εκπομπή υπήρξε παραβίαση κανόνων, έχοντας στο πάνελ έναν άνθρωπο που έχει λειτουργήσει απεργοσπαστικά. Οι δημοσιογράφοι έχουν πει ότι θα υποστηρίξουν την πολυφωνία. Μπήκε ένα θέμα ηθικής τάξης από την πλευρά των Σωματείων", τόνισε η κα Ζήγου.
Η ένταση εκτονώθηκε και η εκπομπή έκλεισε με την Έλλη Στάη να ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

1 σχόλιο

  1. Το σώσιμο της χώρας όλο θα παιχτεί εξ ολοκλήρου, από την

    επιστροφή στην Δραχμή(ώστε να ξαναγίνουμε φτηνή-και άρα-

    ελκυστική χώρα και για τους τουρίστες και για τις εξαγωγές) στο

    Δουβλίνο 2 και στην διαγραφή,( ή στην διαγραφή μεγάλου μέρους)

    και αποπληρωμή σε παρα πολλά χρόνια. αυτό το τελευταίο πρέπει να

    το αναλάβουν να το παλαίψουν από κοινου Πρωθυπουργός (με

    αρχείδια, όχι παιδάκι) και ομάδα από τους καλύτερους στο είδος

    δικηγόρους.
    Μόνο έτσι θα σώσουμε την πατρίδα μας .Αλλιώς, ...χαιρέτα μου τον

    πλάτανο τον Κίτσο τον λεβέντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση