GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιοδεία Ελ. Ράπτη στην Κρήτη - Εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

Η κα Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου ...


Η κα Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Η κα Ράπτη στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό βρίσκεται στην Κρήτη από τις 12 ως τις 16 Ιουνίου 2013 όπου πραγματοποιεί ομιλίες και δράσεις.

Το πρόγραμμα της περιοδείας στην Κρήτη περιλαμβάνει:

• Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, ώρα 19.00, στη Σητεία: ομιλία στην ημερίδα της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας

• Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013, ώρα 19.00, στο Ρέθυμνο: υπαίθριο περίπτερο (stand) στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη

• Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, ώρα 19.00, στα Χανιά: ομιλία στην ημερίδα της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην 115 Πτέρυγα Μάχης

• Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, ώρα 19.00, στα Χανιά: υπαίθριο περίπτερο (stand) στο σιντριβάνι στο παλιό λιμάνι των Χανίων

• Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, ώρα 9.00, στο Ηράκλειο: υπαίθριο περίπτερο (stand) στο χώρο τερματισμού του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου RUNGREECE

Η κυρία Ράπτη ξεκίνησε την περιοδεία της στις 17 Μαΐου 2013 από την πόλη της Ξάνθης και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποίηση δράσεις σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Λάρισα, Καστοριά, Ναύπακτο, Λευκάδα και θα συνεχίσει με σκοπό να φτάσει η ενημέρωση παντού.

2 σχόλια

  1. Όταν πήραν τους κομμουνιστές δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν κομμουνιστής.

    Όταν πήραν τους Εβραίους δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν Εβραίος.

    Όταν πήραν τους συνδικαλιστές δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν συνδικαλιστής.

    Όταν ήρθαν να με πάρουν, δεν είχε μείνει κανείς να διαμαρτυρηθεί για μένα.

    Αυτή η ΜΑΎΡΗ προπαγάνδα να στρέφουν τον έναν ενάντιου του άλλου είναι το μόνο όπλο τους...

    Δεν υπάρχουν γιατροί που τα παίρνουν; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να κλείσει το νοσοκομείο;

    Δεν υπάρχουν ΔΙΚΑΣΤΕΣ που τα παίρνουν; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να κλείσουν τα δικαστήρια;

    Δεν υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ , να καταργήσουμε την δημοκρατία;

    Δεν υπάρχουν διαιτητές ποδοσφαίρου που τα παίρνουν ;ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να καταργήσουμε το ποδόσφαιρο;


    Έχω να αναφέρω τέτοια εκατομμύρια παραδείγματα....Όμως γιαυτό υπαρχή το ΚΡΑΤΟΣ δίκαιου δίκαιου και όχι το κομματικό κράτος οπερέτα που έχουμε ΣΉΜΕΡΑ που πρέπει να καταστραφεί και να καούν ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΜΑΖΙ να καούν κυριολεκτικά ... με παλιά υλικά δεν χτίζεις τίποτα καινούργιο ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    οι 32 διορισμένοι του σωτήρα Κεδικογλου παίρνουν όσο 2.000 εργαζόμενοι τον 600 ευρώ....

    Δεν ήταν ο στόχος η ΕΡΤ...ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΞΥΠΝΆΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΆΘΑΤΕ !!!

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βατερλώ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ήξεραν για την ΕΡΤ και τώρα τρέχουν για να κερδίσουν κάποια ψηφουλάκια. Απέδειξαν την αναξιοπιστία τους, γιατί φοβήθηκαν όταν είδαν τις αντιδράσεις !
    Βατερλώ και για τη ΝΔ, γιατί επικοινωνιακά τα έκανε μπάχαλο, από τη στιγμή που υπήρχαν δηλώσεις Κεδίκογλου κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ειδικότερα δημιουργεί ένα κλίμα πανικού σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί όλοι αρχίζουν να φοβούνται ότι μπορεί να έρθει ξαφνικά και η δική τους σειρά.
    Φυσικά οι ψευτομαγκιές για την κήρυξη πρόωρων εκλογών δεν έχουν πέραση, γιατί απλά δεν είναι σίγουρο, πλέον, αν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα πιάσουν το 3%, ειδικά τώρα που αποκαλύπτεται ότι ήξεραν.
    Από την άλλη η ΝΔ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, ειδικά αν βλέπει ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν, ότι τα ρωσικά κεφάλαια δεν σώζουν τη κατάσταση, οπότε μπορεί να ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο κ. Σαμαράς, ανάλογη με αυτήν του Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Η μαύρη εικόνα στα κανάλια της ΕΡΤ αποτελεί ένα πλήγμα για την τρικομματική κυβέρνηση, άσχετα με την ποιότητα και την θεαματικότητα της ΕΡΤ. Αν αυτό συνδυαστεί με την μαζική καταψήφιση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές καθηγητών ( κυρίως ) και δασκάλων ( δευτερευόντως ), τότε μιλάμε και συνθήκες 1981, οπότε η ΝΔ συρρικνώνεται σημαντικά και πέφτει ακόμα πιο χαμηλά ( προς όφελος των ΑΝΕΛ και της Χ.Α ), ενώ Βενιζελοπασοκ και Κουβελοδημαρ δίνουν μάχη για να μπουν οριακά στη Βουλή, έχοντας απέναντί τους τους άνεργους, τους νεόπτωχους, τους φοροχαρατσόπληκτους, τους δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους νέους και το μεγάλο μέρος των συνταξιούχων, που βιώνει κάθε μέρα την εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση