GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός διηγείται την εμπειρία του από το παιχνίδι του Ηρακλη με τον Ολ. Βόλου

Χθες 2/6/2013 ήμουν υπηρεσία μέτρων τάξης στο Καυτατζόγλειο στάδιο στον αγώνα Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου για τα play off της Footbal...


Χθες 2/6/2013 ήμουν υπηρεσία μέτρων τάξης στο Καυτατζόγλειο στάδιο στον αγώνα Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου για τα play off της Football League.Θέλω να αναφερθώ στην αθλητική παιδεία, μια έννοια που δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει σε αυτή την γωνιά της Ευρώπης, περιγράφοντας δύο περιστατικά...
Πρώτον: Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε στην σύνθεσή του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι μαύρος. Αυτό είχε ως συνέπεια 2 πλάσματα που μοιάζανε με ανθρώπους και ήταν φίλαθλοι του Ηρακλή να αναρωτιούνται φωνάζοντας και τσιρίζοντας κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα, γιατί περπατάει στα 2 πόδια και όχι στα 4, γιατί είναι στην Ελλάδα, γιατί συγκεκριμένος βουλευτής συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης δεν τον έχει σκοτώσει. Βέβαια αν αύριο ο συγκεκριμένος παίχτης πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή ξαφνικά θα ο ΘΕΟΣ, η παιχτούρα, το αστέρι και προφανώς κανένας βουλευτής δεν θα τολμήσει να τον ακουμπήσει. Τώρα που παίζει στην αντίπαλη ομάδα, απλά είναι ένας μαύρος.

Δεύτερον: Ο Ηρακλής έχασε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν με ενδιαφέρει αν άξιζε να χάσει ή να νικήσει. Το θέμα είναι ότι έχασε. Και τότε οι φίλαθλοι του Ηρακλή μου ευχήθηκαν κάποια πράγματα, με ρώτησαν κάποια άλλα πράγματα και μου έδωσαν και κάποιες υποσχέσεις. Και για να γίνω πιο σαφής. Ευχήθηκαν να πεθάνω, να μείνω ανάπηρος, να παίρνω μισθό 400 Ευρώ, 300 Ευρώ, 200 Ευρώ. Με ρώτησαν γιατί είμαστε εκεί, γιατί δεν ανεβαίνει ο Ηρακλής, γιατί τους κοιτάω, γιατί ανασαίνω, γιατί μιλάω στον διπλανό μου, γιατί έκανα έλεγχο στο παιδί του που μεγάλωσε στην κερκίδα. Υποσχέθηκαν ότι θα γαμήσουν εμένα, τον διπλανό μου, την μητέρα μου την πουτάνα, τον πατέρα μου τον πούστη, την αδερφή μου την πουτάνα, την γυναίκα μου την πουτάνα, τον Θεό μου, τον Χριστό μου, την Παναγία μου, το σπίτι μου. Και όλα αυτά τα άκουγα πολύ υπομονετικά προσπαθώντας να αποφύγω τα αντικείμενα που μου πετούσαν. Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτά δεν έγιναν από τους φανατικούς οπαδούς, αλλά από άτομα ηλικίας 40 και 50 ετών.

Επειδή εκείνη την στιγμή δεν πρέπει να αντιδράσω για να μην σε «προκαλέσω», είπα να αντιδράσω γράφοντας αυτές τις γραμμές. Σε εσένα κύριε που μου είπες όλα τα παραπάνω έχω να σου απαντήσω τα εξής: Εύχομαι να μην πεθάνω, ούτε και να μείνω ανάπηρος. Εύχομαι να μην πεθάνεις και να μην μείνεις ανάπηρος. Εύχομαι να έχεις δουλειά να θρέφεις την οικογένειά σου όπως προσπαθώ να κάνω και εγώ. Και αν δε σε αρέσει η δουλειά μου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι εκεί επειδή είσαι εσύ εκεί και φέρεσαι όπως φέρεσαι. Είμαι εκεί για να σε αποτρέψω να φέρεσαι σαν όχλος σπάζοντας και ρημάζοντας ότι βρεις μπροστά σου και μετά να γυρίσεις σπίτι σου και να κοιμηθείς με την γυναίκα σου και τα παιδιά σου περήφανος για αυτά που έκανες. Αν σταματήσεις να φέρεσαι έτσι, πίστεψέ με ότι δεν θα είμαι εκεί. Και να σου πω κάτι; Δεν θέλω να είμαι εκεί. Εσύ με αναγκάζεις. Δεν ανεβαίνει Ηρακλής προφανώς γιατί έχασε. Σε κοιτάω και ανασαίνω για το ίδιο λόγο που με κοιτάς και ανασαίνεις και εσύ. Μιλάω στον διπλανό μου και λέω για την κατάντια σου. Έκανα έλεγχο στο παιδί σου γιατί το αφήνεις να έχει μαζί του βεγγαλικά τα οποία μπορεί να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν κάποιον. Προτείνω να μεγαλώσεις το παιδί σου όχι στην κερκίδα, αλλά στο σχολείο και να του μάθεις να μην κάνει αυτά που κάνεις εσύ. Το γεγονός ότι θα γαμήσεις εμένα και όλους τους υπόλοιπους που είπες, προφανώς δεν αξίζει σχολιασμό. Και όσο αφορά αυτά που μου πέταξες, θα πρέπει να βελτιώσεις κατά πολύ το σημάδι σου.

Με εκτίμηση από έναν βρωμιάρη, πεταμένο, αμόρφωτο, γουρούνι, μπάτσο, σκουπίδι όπως με είπες αστυνομικό, ο οποίος σε πληροφορώ ότι έχω 2 πτυχία και πάω για το τρίτο, ξέρω 2 ξένες γλώσσες, μπήκα στην αστυνομία με πανελλήνιες εξετάσεις και είμαι πολύ περήφανος για αυτά που κατάφερα. Και μακάρι να καταφέρεις εσύ πολλά περισσότερα από εμένα.

ΥΓ: προφανώς και δεν έχω τίποτα με τον Ηρακλή, ούτε και με καμία άλλη ομάδα. Ίσα ίσα που ο Ηρακλής μου είναι πολύ συμπαθής ως ομάδα. Δυστυχώς παρόμοια περιστατικά με τα παραπάνω γίνονται σε όλα τα γήπεδα αυτής της ρημάδας χώρας.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αναγνώστης

2 σχόλια

  1. Να εισαι σιγουρος οτι αν συμβει ποτε να κινδυνεψει αυτος ο αλητηριος η η οικογενεια του, εσενα θα καλεσει να τον βοηθησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΕΣ.... ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ....

    ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΦΜ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ...

    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ...

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ παοκτσής ΠΗΔΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΠΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση